Vind ook je grote liefde
op Pepper

Gay dating

De leukste singles, alleen complete profielen
Betrouwbaar: Alle profielen worden handmatig gecontroleerd
Makkelijk en snel in contact met andere serieuze singles
Ontmoet de leukste singles
Laat zien hoe je écht bent

Pepper is anders dan andere datingsites en apps. Bij Pepper kom je over zoals je echt bent. Wij denken dat een foto meer zegt dan 1000 woorden. Bij Pepper maak je dan ook een collage van jouw interesses in plaats van een lange beschrijving. Niet alleen mooi, maar ook een feestje om het te maken.

 

datingsite pepper home
Ontmoet leuke gay singles

Pepper is een datingsite voor alle singles. Hier heb je een paar kenmerken van de bij ons ingeschreven singles:

  • 80% is tussen de 25 en 45 jaar
  • Ze zijn nieuwsgierig en ondernemend
  • Ze willen hun online dating avontuur tot een succes maken

Schrijf je ook in!

App datingsite
Dè dating app

Uit onderzoek is gebleken dat singles behoefte hebben aan dating profielen met meer diepgang. Meer dan driekwart (78%) van de Nederlandse singles vindt dat de meeste dating apps alleen op het uiterlijk van singles focussen. Bijna negen op de tien van de Pepper singles (89%) geeft aan dat een ideaal dating profiel een combinatie moet zijn van selfies, hobby’s en overige interesses van hun matches. Daarom hebben we een nieuwe Pepper iOS en Android dating app gebouwd: één oogopslag meer diepgang.

Dating App StoreAndroid App Google

Ervaringen van de singles

Britt & Felicia: “Met Felicia aan mijn zijde kan ik alles aan. Pepper heeft ons zoveel gebracht en is echt een aanrader voor iedereen!”

Meer ervaringen Pepper

Beste datingsite!

Veel Pepper leden hebben op Pepper gestemd als beste datingsite van 2017. Bedankt!

veilige datingsite
Veiligheid en zekerheid

We begrijpen dat als je gaat daten je niet overal je gegevens achter wil laten. Wij gebruiken alleen een beveiligde verbinding (https), we zijn aangesloten bij Thuiswinkel en zijn oprichter van het keurmerk Veilig Daten. Bovendien controleren wij alle profielen handmatig.

Meer over veilig daten

online-dating
Meer over liefde en dating

Pepper Magazine gaat over het wonder dat liefde heet. Dating tips, nieuws, inspirerende verhalen, maar ook ervaringen met Pepper, onderzoeken en dating.

Pepper Magazine

                    
datingsite service
Onze persoonlijke service
  • Onze klantenservice is elke avond tot 23.00 uur bereikbaar
  • Alle profielen worden handmatig gecontroleerd
  • Heb je een vraag? Neem contact op met een medewerker via chat of Facebook Messenger
  • En anders kun je ons ook mailen

Vrouw zoekt vrouw voor een relatie: op Pepper kom je in contact met de leukste single vrouwen. En kun je jezelf laten zien zoals je echt bent. We hebben het voor je op een rij gezet:

1. Geen clichés
Ben jij enorme fan van Franse films? Ga je helemaal los tijdens een sportwedstrijd? Droom je nog steeds van jouw prachtige reis of maak je in je vrije tijd prachtige kunstwerken? Op Pepper kun je laten zien wie jij écht bent. Je profiel is namelijk jouw persoonlijke moodboard. Hier kun je foto’s en filmpjes plaatsen van jou en jouw interesses. Elk Pepper-profiel is uniek en origineel. Het is niet alleen een feestje een profiel te maken, maar ook om ze te bekijken. Het maken van een profiel is gratis.

2. Online flirten
Het moodboard ziet er niet alleen mooi uit maar is ook nog eens heel handig. Leuke foto? Like! Mooi profiel? Stuur een berichtje! Door het moodboard heb je snel aan de praat met een leuke vrouw. De Chat laadt automatisch foto’s van jullie profielen in de chat waardoor je altijd iets hebt om over te praten. Met de Pepper-app kun je in je pyjama op de bank, in de bus of stiekem op werk profielen liken, jouw matches berichtjes sturen en natuurlijk ontvangen.

3. Daten
Interessante vrouw gespot? Kom dan achter die computer vandaan! Bezoek met je date een van de ludieke Pepper events, spreek af voor een kopje koffie of bekijk de blog voor handige dating tips. Of er een klik is ontdek je tenslotte pas in het echte leven. Met Pepper is een date met die ene leuke vrouw dichterbij dan je denkt.

Vrouw zoekt vrouw wordt vrouw vindt vrouw
Wanneer je een profiel hebt aangemaakt op Pepper kun je direct je matches bekijken. En.. berichtjes en likes ontvangen van leuke single vrouwen. Vrouw zoekt vrouw? Wacht niet langer en schrijf je snel in op Pepper.nl.

 

 

Online daten is leuk. Bij Pepper willen we dat jij van het daten kunt genieten. Daarom vinden we veilig daten belangrijk. Wij doen ons best onze datingsite zo veilig mogelijk te houden. Alle profielen worden elke dag handmatig gecheckt. Daarnaast gaan we vertrouwelijk om met je gegevens. Pepper heeft geen zoekfunctie, daardoor blijf je anoniem.
De beste online dating tips, samengesteld door het ervaren Pepper team. Wil je inspiratie voor een originele date? Benieuwd naar de voordelen van single zijn of wil je de succesfactor van een geslaagde date weten? Van dating etiquette tot absolute no go's. Ervaren dater of kom je net kijken, datingsite Pepper helpt jou op de weg. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je eerste date en weet je zeker dat je een goede indruk achterlaat. Veel plezier!