Vrouw zoekt man

Je zou een vrouw zoekt man advertentie in de regionale krant kunnen zetten, je kunt elk weekend de kroegen afstruinen of je laten koppelen door een vriendin. Maar wat is nou de meest succesvolle manier om jouw droomman aan de haak te slaan?

Met de opkomst van internet en social media zal het je vast niet verbazen dat ook online daten steeds populairder wordt onder single Nederland. Maar liefst 18 tot 20% van de nieuwe relaties ontstaat op internet. Het voordeel aan professionele datingsite zoals Pepper is dat je alleen gematcht wordt aan leden die bij jou passen. Goedbedoelde maar ongemakkelijke koppelpogingen zijn verleden tijd.

Geen clichés
Als single vrouw zoek je natuurlijk niet zomaar een man, je zoekt een leuke, grappige, slimme en ambitieuze man. Nergens is het aanbod singles zo groot als op internet. Bij Pepper vind je geen saaie profielen. Met foto’s en filmpjes laten leuke single mannen zien wie zij zijn en wat hun passie is. Deze plaatsen zij op het persoonlijke moodboard. Deze zijn niet alleen een feestje om te bekijken, maar ook om te maken. Je ziet direct wat jouw match uniek maakt.

Snel een leuk gesprek
Nooit meer foute openingszinnen. Een leuk gesprek met die ene leuke match is slechts één like, berichtje of vraag van je verwijderd. Via de PepperChat kun je elkaar beter leren kennen. Het gesprek hoeft nooit stil te vallen, want de chat laadt foto’s van jullie profielen in het gesprek zodat je altijd wat hebt om over te praten.

Er op uit
Wat voor soort man je ook zoekt. Zodra je een leuke match hebt gevonden wil je elkaar in het echt ontmoeten. Bezoek met je date een van de ludieke events van Pepper die aansluiten bij jullie interesses. Samen koffie drinken? Spreek met elkaar af via de PepperChat. Daarnaast staat onze blog vol met handige tips voor je date. Een leuke en originele date is met Pepper altijd binnen handbereik.

Vergelijkbare artikelen

Of je nu indruk wilt maken op die speciale man, of dat je
gewoon op zoek bent naar andere leuke datingtips; Lees
onderstaande artikelen voor meer tips over dit onderwerp of
bekijk de andere blogs voor leuke en unieke datingadviezen!