Hoe vraag je om een telefoonnummer?

Klok-datingsite-PepperJullie blikken kruisen elkaar. Keken die ogen nou ook net iets langer naar jou? Of was dat verbeelding? Je blijft ze volgen. Wat ga je doen? Meteen het telefoonnummer vragen? Als het alleen bij kruisende blikken blijft, gebeurt er niks. De tijd dringt. Straks is het te laat. Ga je een praatje maken? Of ga je direct het telefoonnummer vragen? Hoe pak je het aan? Pepper geeft jou dating tips.

De juiste volgorde
Gebruik de situatie. Jij en jouw ‘eye candy’ staan al in de kroeg. Waarom een telefoonnummer vragen als je ook gewoon in het echt met elkaar kan kletsen? Een nummer is pas later van belang. Pak je moment en stap erop af. Na een gezellig babbeltje is het veel gemakkelijker om een nummer te vragen. Of misschien is je beoogde date jou zelfs al wel voor.

Wees origineel
Misschien staat jouw target biertjes te tappen achter de bar. Of misschien ben je verwikkeld in een heftige kroegentocht en word je alweer meegetrokken naar de volgende kroeg. Een babbeltje maken word je dan een stukje moeilijker gemaakt. Dan maar direct dat telefoonnummer vragen! Je hebt één kans, dus doe het goed! Wees origineel. Laat je originaliteit je een beetje in de steek? Pepper geeft jou dating tips: 10 manieren om een nummer te scoren in de kroeg!

Andere dating tips: telefoonnummer vragen
– Gebruik je muzikale kunsten – Zangtalent in een karaokebar kan erg aantrekkelijk zijn!
– Gebruik humor
– Vraag hulp van je wingman/ wingwoman
– Herken je verlies: 06-12345678 is geen telefoonnummer
– Maak er een toneelstukje van

Gerelateerde artikelen

Ben je op zoek naar een date? Of juist al bezig bent met de
voorbereiding van een date? Pepper geeft jouw de leukste
datingtips, lees verder!