Pepper Prijzen

Op Pepper kun je gratis een profiel aanmaken, je matches bekijken, zoeken naar andere Pepper leden en elkaar liken.
Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig.

Standaard prijzen

Onze prijzen kunnen verschillen bij bepaalde acties, zie onze blog voor actuele acties.

1 maand

€ 25,-

/maand

3 maanden

€ 15,-

/maand

6 maanden

€ 9,95

/maand

12 maanden

€ 8,50

/maand

Wat kan ik met een Full membership?

Met een Full Membership krijg je functionaliteiten die een gratis gebruiker niet heeft. Deze functionaliteiten zijn:

  • Uitgebreider zoeken
  • Onbeperkt chatten
  • Zien wie mijn profiel bezocht heeft
  • Het lezen van persoonlijke berichten
  • En nog meer! 

Wanneer ben ik Full Member?

Wanneer je een Full Membership af wil sluiten, kan je via de instellingen van je profiel of via de tab ‘Word Full Member’ bij het betaalscherm terecht komen. Via dit betaalscherm kom je in onze (beveiligde) betaalomgeving. Als je via iDeal, Credit Card of MisterCash hebt betaald, ben je Full Member! 

Wanneer je een incompleet of nog niet goedgekeurd profiel hebt, is het nog niet mogelijk om gebruik te maken van de functionaliteiten die een Full Membership biedt. De nieuwe profielen die op Pepper binnenkomen, worden allemaal binnen 24 uur gekeurd, maar meestal gebeurt dit binnen een paar uur.

Het is ook mogelijk om via de Android of IOS App een Full Membership af te sluiten.

Automatische verlenging

Wij van Pepper vinden het belangrijk dat je onafgebroken kunt chatten en mailen, maar ook dat je altijd je berichten (terug) kunt lezen. Wanneer jij dat wilt. Daarom verlengen we je abonnement voor onbepaalde tijd met één maand opzegtermijn.

Neem je een maandabonnement af, dan wordt deze met €25 verlengd. Bij een 3 maanden abonnement wordt dit €15 per maand, bij een zes maanden abonnement €9,95 per maand en bij een twaalf maanden abonnement wordt deze met €8,50 per maand verlengd.

Opzeggen kan totdat de (volgende) verlenging ingaat. Abonnementen die via de iOS App of MisterCash zijn gekocht worden niet automatisch verlengd.

Betaalmethodes

Op Pepper kun je een Full Membership afsluiten via iDeal, creditcard of MisterCash. Wanneer je in het bezit bent van een couponcode met betrekking tot het afsluiten van een Full Membership op Pepper, is deze code geldig als betaalmiddel.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om, zonder opgaaf van reden, gebruik te maken van je herroepingsrecht, wat betekent dat je tot 14 dagen na het aangaan door betaling van het Full Membership op deze beslissing mag terugkomen.

Voor het herroepen kun je gebruik maken van het model herroepingsrecht als gevoegd in bijlage I van de algemene voorwaarden Thuiswinkel of klik hier. Pepper betaalt je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Als je hebt ingestemd om de levering van dienst te laten beginnen tijdens de herroepingstermijn – en je gebruik hebt gemaakt van de dienst – behoudt Pepper zich het recht voor om voor dit gebruik een redelijke vergoeding te rekenen. Deze vergoeding is vastgesteld op €1,50 per dag dat de dienst door jou is gebruikt tot de herroeping van jouw abonnement en zal verrekend worden met de som van het te herroepen bedrag.

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl