Pepper prijzen

Pepper Prijzen

Als je in de actieperiode van zaterdag 24-6-2017 tot en met maandag 26-06-2017 een Full Membership afsluit, dan zorgen wij ervoor dat je Full Membership gratis wordt verdubbeld! Zo kun je dus twee keer zo lang genieten van je Full Membership. En daarmee verdubbel je de kans op het vinden van je grote liefde.

Deze aanbieding geldt niet voor aankopen via de iOS app. Het afgesloten abonnement kan je natuurlijk wel gebruiken op zowel de (mobiele) site als op de iOS en Android app. Klik hier voor de voorwaarden.

 • € 8,50 per maand bij 1 jaar + 1 jaar gratis
 • € 9,95 per maand bij 6 maanden + 6 maanden gratis
 • € 15,00 per maand bij 3 maanden + 3 maanden gratis
 • € 25,00 per maand bij 1 maand + 1 maand gratis

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

gratisFull Member
Matches Ontvangencheck-box-greycheck-box-blue
Zoekencheck-box-greycheck-box-blue
Like sturen & ontvangencheck-box-greycheck-box-blue
Berichten Lezencheck-box-blue
Berichten Sturencheck-box-blue
Chattencheck-box-blue


Schrijf je nu in!

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer ben ik Full Member

Wanneer je een Full Membership af wil sluiten, kan je via de instellingen van je profiel of via de tab ‘Word Full Member’ bij het betaalscherm terecht komen. Via dit betaalscherm kom je in onze (beveiligde) betaalomgeving. Als je via iDeal, Paypal, Credit Card of MisterCash hebt betaald, ben je Full Member! (Wanneer je meer informatie wil over onze prijzen/abonnementen kan je terecht bij het tabje ‘Pepper Prijzen’). Het is ook mogelijk om via de Android of IOS App een Full Membership af te sluiten. Wanneer je een incompleet of nog niet goedgekeurd profiel hebt, is het nog niet mogelijk om gebruik te maken van de functionaliteiten die een Full Membership biedt. De nieuwe profielen die op Pepper binnenkomen, worden allemaal binnen 24 uur gekeurd, maar meestal doen gebeurt dit binnen een paar uur.

De functionaliteiten van een niet- betalend lidmaatschap bestaan uit;

 • Het ontvangen van matches;
 • Het zoeken naar andere leden op Pepper;
 • Het versturen en ontvangen van likes;
 • Het plaatsen van informatie in het profiel via de ‘Galerij’, ‘Vragenlijst’, kernwoorden en/of rubriek ‘Ik in het kort’;
 • Het ontvangen van meldingen van berichten die betalende leden sturen (maar niet lezen).

De functionaliteiten van een Full Membership bestaan uit;

 • Het ontvangen van matches;
 • Het zoeken naar andere leden op Pepper;
 • Het versturen en ontvangen van likes;
 • Het plaatsen van informatie in het profiel via de ‘galerij’, vragenlijst, kernwoorden en/of rubriek in het kort;
 • Het versturen en ontvangen van tekstberichten;
 • Het gebruik maken van de contactlijst;
 • Het gebruik maken van de chatfunctionaliteit.

Automatische verlenging

Wij van Pepper vinden het belangrijk dat je onafgebroken kunt chatten en mailen, maar ook dat je altijd je berichten (terug) kunt lezen. Wanneer jij dat wilt. Daarom verlengen we je abonnement voor onbepaalde tijd met één maand opzegtermijn. Neem je een maandabonnement af, dan wordt deze met €25 verlengd. Bij een 3 maanden abonnement wordt dit €15 per maand, bij een zes maanden abonnement €9,95 per maand en bij een twaalf maanden abonnement wordt deze met €8,50 per maand verlengd. Opzeggen kan totdat de (volgende) verlenging ingaat. Abonnementen die via de iOS App of MisterCash zijn gekocht worden niet automatisch verlengd.

Betaalmethodes

Op Pepper kun je een Full Membership afsluiten via iDeal, creditcard, PayPal of MisterCash. Wanneer je in het bezit bent van een couponcode met betrekking tot het afsluiten van een Full Membership op Pepper, is deze code geldig als betaalmiddel.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om, zonder opgaaf van reden, gebruik te maken van je herroepingsrecht, wat betekent dat je tot 14 dagen na het aangaan door betaling van het Full Membership op deze beslissing mag terugkomen. Voor het herroepen kun je gebruik maken van het model herroepingsrecht als gevoegd in bijlage I van de algemene voorwaarden Thuiswinkel of klik hier. Pepper betaalt je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Als je hebt ingestemd om de levering van dienst te laten beginnen tijdens de herroepingstermijn – en je gebruik hebt gemaakt van de dienst – behoudt Pepper zich het recht voor om voor dit gebruik een redelijke vergoeding te rekenen. Deze vergoeding is vastgesteld op €1,50 per dag dat de dienst door jou is gebruikt tot de herroeping van jouw abonnement en zal verrekend worden met de som van het te herroepen bedrag.