Vind ook je grote liefde
op Pepper

Gay dating

De leukste singles, alleen complete profielen
Betrouwbaar: Alle profielen worden handmatig gecontroleerd
Makkelijk en snel in contact met andere serieuze singles
Ontmoet de leukste singles
Laat zien hoe je écht bent

Pepper is anders dan andere datingsites en apps. Bij Pepper kom je over zoals je echt bent. Wij denken dat een foto meer zegt dan 1000 woorden. Bij Pepper maak je dan ook een collage van jouw interesses in plaats van een lange beschrijving. Niet alleen mooi, maar ook een feestje om het te maken.

datingsite pepper home
Ontmoet leuke gay singles

Pepper is een datingsite voor alle singles. Hier heb je een paar kenmerken van de bij ons ingeschreven singles:

  • 80% is tussen de 25 en 45 jaar
  • Ze zijn nieuwsgierig en ondernemend
  • Ze willen hun online dating avontuur tot een succes maken

Schrijf je ook in!

App datingsite
Dè dating app

Uit onderzoek is gebleken dat singles behoefte hebben aan dating profielen met meer diepgang. Meer dan driekwart (78%) van de Nederlandse singles vindt dat de meeste dating apps alleen op het uiterlijk van singles focussen. Bijna negen op de tien van de Pepper singles (89%) geeft aan dat een ideaal dating profiel een combinatie moet zijn van selfies, hobby’s en overige interesses van hun matches. Daarom hebben we een nieuwe Pepper iOS en Android dating app gebouwd: één oogopslag meer diepgang.

Dating App StoreAndroid App Google

Ervaringen van de singles

Britt & Felicia: “Met Felicia aan mijn zijde kan ik alles aan. Pepper heeft ons zoveel gebracht en is echt een aanrader voor iedereen!”

Meer ervaringen Pepper

Beste datingsite!

Veel Pepper leden hebben op Pepper gestemd als beste datingsite van 2017. Bedankt!

veilige datingsite
Veiligheid en zekerheid

We begrijpen dat als je gaat daten je niet overal je gegevens achter wil laten. Wij gebruiken alleen een beveiligde verbinding (https), we zijn aangesloten bij Thuiswinkel en zijn oprichter van het keurmerk Veilig Daten. Bovendien controleren wij alle profielen handmatig.

Meer over veilig daten

online-dating
Meer over liefde en dating

Pepper Magazine gaat over het wonder dat liefde heet. Dating tips, nieuws, inspirerende verhalen, maar ook ervaringen met Pepper, onderzoeken en dating.

Pepper Magazine

                    
datingsite service
Onze persoonlijke service
  • Onze klantenservice is elke avond tot 23.00 uur bereikbaar
  • Alle profielen worden handmatig gecontroleerd
  • Heb je een vraag? Neem contact op met een medewerker via chat of Facebook Messenger
  • En anders kun je ons ook mailen

Man zoekt man voor een relatie: op Pepper kom je in contact met de leukste single mannen. Ontdek het plezier en gemak van online daten op Pepper:

1. Onderscheid jezelf
Met Pepper is online daten leuk. Hier vind je namelijk de mooiste profielen en de leukste single mannen. Door foto’s en filmpjes te plaatsen maak je een collage van jouw interesses en krijgen jouw matches een goed beeld van wie jij bent! Foto’s van die geweldige vakantie, die sportprestatie waar je trots of bent of die hilarische avond in de kroeg. Prikkelende vragen en inspirerende interesses op je profiel zorgen ervoor dat je jezelf helemaal kan laten zien aan de leuke singles.

2. Online flirten
Pepper helpt je graag op weg naar het zoeken van de perfecte single. Nadat je je voorkeuren hebt aangegeven, man zoekt man, ontvang je elke dag alleen de matches die bij jou passen. Zo hoef je zelf niet door stapels profielen te struinen. Stuur een berichtje aan een leuke man of begin een chatgesprek. Contact is zo gelegd. Mocht je dit spannend vinden, dan kan je ook interesse tonen door een foto te liken of een vraag te stellen. Zo heb je altijd iets om over te praten.

3. Veilig daten
Pepper doet er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. Daarmee bedoelen we dat er geen persoonlijke gegevens van jou worden getoond, zoals je achternaam, e-mailadres of je 06-nummer. Ook worden alle profielen handmatig gecontroleerd om nep profielen geen kans te geven. Tot slot geven we ook Tips voor veilig daten zodat je aan jouw veiligheid bijdraagt en bewust op date kunt gaan.

4. Offline daten
Uiteindelijk draait het er natuurlijk om of er offline ook een klik is. Heb je contact met een leuke man en wil je kijken of er in het echt net zo´n klik is? Wacht niet te lang en plan een leuke date. Ga koffiedrinken, verras je match met een actieve date of bekijk de blog voor dating tips. Met ons grote aanbod ´man zoekt man´, vindt Pepper de perfecte match voor jou.

Nieuwsgierig geworden naar onze leuke single mannen die ook op zoek zijn naar een man? Na het aanmaken van je profiel kun je direct je matches bekijken en berichtjes en likes ontvangen van leuke singles. Oh ja, je kunt ook een gratis profiel aanmaken.