Lange afstandsrelatie

Datingsite Pepper langeafstandsrelatie

Heb jij op Pepper eindelijk je perfecte match gevonden maar woont hij of zij helemaal aan de andere kant van Nederland? Geen zorgen, een lange afstandsrelatie is leuker dan je denkt. Natuurlijk is het vervelend als je elkaar niet elke dag kunt zien, maar een lange afstandsrelatie heeft ook zo zijn voordelen. Uit het oog, maar zeker niet uit het hart.

Alsof het de eerste keer is
Juist doordat jullie elkaar niet elke dag zien en niet altijd samen zijn, blijft het elke keer weer spannend om elkaar te zien. Zo blijft het altijd weer spannend om elkaar te zien, en wordt de kans op de welbekende sleur een stuk minder groot. Elke ontmoeting voelt weer als jullie eerste date.

Je eigen leven
Als je niet elke avond bij je lover bent, houd je genoeg tijd over om je ‘eigen leventje’ te onderhouden. Natuurlijk hoort jouw match daar ook bij, maar doordat je elkaar niet elke dag kunt zien heb je ook genoeg tijd voor een etentje met vrienden, een drankje met vriendinnen of je favoriete hobby. Zo kan de lange afstand je relatie juist goed doen.

Verlangen
Als jullie elkaar een week of langer niet hebben gezien, weten jullie hoe het is om echt naar elkaar te verlangen. Het moment dat jullie elkaar weer zien zal daardoor extra mooi zijn. Hierdoor kunnen jullie nog meer van elkaar genieten en zullen de vonken er vanaf spatten.

Gespreksstof
Doordat je elkaar misschien niet elke dag uitgebreid spreekt, heb je, wanneer je elkaar weer ziet, genoeg om over te praten. Dus als jullie een hapje gaan eten hoef je niet bang te zijn dat jullie elkaar niks meer te vertellen hebben, want jullie hebben altijd genoeg om over bij te kletsen.

Contact
Lange afstandsrelatie of niet; je kunt je lover altijd wel op een manier bereiken. Via je smart Phone, Internet of Skype, maar ook gewoon via de ouderwetse brief. Verras hem of haar bijvoorbeeld eens met een superromantische liefdesbrief of stuur als verassing een klein cadeautje. Zo houden jullie je latrelatie altijd spannend.

Gerelateerde artikelen

Pepper Magazine is no nonsense. We schrijven over
wetenschappelijk onderzoek, ervaringen met Pepper en geven
praktische datingtips over je dating profiel, eerste contact
en de daadwerkelijke date.