Indruk maken op een vrouw

Wat een leuke avond! Maar wat vond zij van mij? Praatte ik te veel? Lachte ze oprecht, of uit beleefdheid? Zou ze gezien hebben dat ik wijn morste? Deze vragen kunnen door je hoofd spoken vlak na dat gezellige etentje van zojuist. Maar hoe zorg je er nou voor dat zij net zo onder de indruk was als jij? Wil jij tijdens je date indruk maken op een vrouw? Pepper geeft jou dating tips.

Indruk-maken-op-een-vrouw-Pepper-dating

Hoe pak je het aan?
Je hebt een paar keer gechat. Tijd voor de stap om ook in real life indruk te maken op een vrouw. Waar je ook voor kiest (koffie of diner), je wilt een onuitwisbare indruk achterlaten. Tijdens een kop koffie of etentje heb je haar volle aandacht. Een date naar de bioscoop is leuk, maar ook een stuk veiliger aangezien je niet de hele tijd kunt kletsen. Houd dat in je achterhoofd.

Wat maakt jou bijzonder?
Vertel waar je gepassioneerd over bent. Dit zorgt er niet alleen voor dat je date je leert kennen, zij zal ook meegaan in jouw enthousiaste (charme!) verhaal. Let wel op dat je niet overdrijft of alleen maar over jezelf praat.

Niet overdrijven
De kracht van daten ligt in de proporties. Onze ultieme dating tips adviseren je onder andere om te luisteren naar je date en om oogcontact te maken. Maar door te veel te luisteren, hou je geen tijd meer over om zelf te praten. En door te veel oogcontact te maken, kom je misschien wat raar over. De belangrijkste dating tip is dan ook: niet overdrijven!

Samengevat:

  • Maak een grapje, heb zelfspot
  • Wees complimenteus
  • Geef aan waar je goed in ben
  • Wees zelfverzekerd
  • Verras haar