Zo maak je indruk op een man

Indruk-maken-man-PepperDe blijdschap en vrolijkheid van de afgelopen dagen maken plaats voor spanning en opwinding nu die date dichterbij komt. Dingen die je normaal gesproken zonder moeite doet (praten, aankleden, kijken, vragen stellen) lijken nu vreselijk moeilijk. Zo maak jij indruk op die ene man:

Minimalisme
Overdrijf niet. Je kleding mogelijkheden zijn inderdaad eindeloos, maar in welke look je je ook prettig voelt houd het simpel. Kies een focus punt van je outfit (rode lippen of een mooie rok bijvoorbeeld) en houd de rest bescheiden. Het laatste wat je wilt is dat je er als een kermis attractie uitziet. En voorkom je dat je de verkeerde signalen afgeeft.

Bereid je voor
Denk erover na wat je wilt weten, maar ook wat je graag over jezelf wilt vertellen. Zodat je aan het einde van de avond, wat de uitslag ook wordt, tevreden naar huis gaat. Een makkelijke truc om indruk te maken is door iets te weten over zijn interesses.

Stilte is goud
Word geen spraakwaterval. Je wilt natuurlijk jezelf laten zien en shinen, maar niemand houdt van mensen die alleen maar over zichzelf praten. Laat je date ook aan het woord en stel zo eens en dan een vraag. Bang voor stiltes? Nergens voor nodig. Als er een stilte valt en jullie ervaren dat totaal niet als onprettig, dan weet je dat je goud in handen hebt.

En nog een paar andere tips

  • Wat je ook zegt, met een sprekende glimlach zeg je meer.
  • Laat je ogen spreken: maak oogcontact.
  • Go Dutch? Laat je hem betalen? Denk er over na.
  • Niet overdrijven. De kracht van dating tips zit in proporties.
  • Niet te serieus: mannen houden van humor.

Meer datingtips

Of je nu indruk wilt maken op die speciale man, of dat je
gewoon op zoek bent naar andere leuke datingtips; Lees
onderstaande artikelen voor meer tips over dit onderwerp of
bekijk de andere blogs voor leuke en unieke datingadviezen!