Iemand mee uitvragen

Vandaag is de dag. Al een tijdje heeft een specifiek persoon flink huisgehouden in jouw gedachtenwereld. En het ziet er ook nog niet naar uit dat deze persoon op korte termijn jouw gedachten weer verlaat. Er zit maar één ding op… Maar hoe? De spanning stijgt. Hoe kan je het best iemand mee uit vragen?

Datingsite-Pepper-eerste-date-tips

Positief blijven
De zenuwen gieren door je lichaam. Nerveus en onrustig, want wat nou als je wordt afgewezen? Iemand mee uitvragen? Pepper geeft jou dating tips. Je stelt jezelf natuurlijk wel heel erg kwetsbaar op. Je kan kiezen voor een indirecte manier: een sms’je sturen of iemand anders het laten vragen. Op die manier komt een afwijzing minder hard aan, maar is het wel heel onpersoonlijk. Ga niet uit van een afwijzing, maar benader het op een positieve manier. Wie niet waagt, die niet wint.

Wees creatief
Als je het doet, doe het dan goed. Vraag het persoonlijk en doe het origineel. Zorg ervoor dat jouw doelwit geen nee kán zeggen. Met een originele manier van iemand mee uit vragen is de kans dat je afgewezen wordt veel kleiner. Zo benader je het positief en laat je jezelf van je beste kant zien. Een andere goeie dating tip: ga eerst op onderzoek uit. Als jij bijvoorbeeld een liedje voordraagt dat totaal niet in de smaak valt, gooi je je eigen ruiten in.

Risico van het vak
Mocht het een keertje niet lukken, zit niet bij de pakken neer. Een afwijzing is het risico van het vak. Aan jouw originele manier van vragen kan het in elk geval niet gelegen hebben. Is het wel gelukt? Veel plezier met daten!

Samengevat:
– Wees origineel
– Wees positief
– Voer een serenade op
– Gebruik humor
– Wees duidelijk
– Wees romantisch