Hoe werkt Pepper?

Scroll door om 4 unieke onderdelen van Pepper te ontdekken. 

Geen 1000 woorden

Een soort prikbord waar je foto’s en video’s van jezelf en je interesses op plaatst. Alles is mogelijk, vakantiefoto’s uit je eigen repertoire, maar ook filmpjes van een optreden van je favoriete band die je vindt op Youtube. Je matches zien zo in een oogopslag wie jij bent en wat je leuk vindt.

Het aanpassen van je profiel is heel gemakkelijk. Je plaatst eenvoudig nieuwe foto’s en filmpjes op je profiel om het up to date te houden.

Maak je profiel uniek

Jezelf op een spontane en originele manier voorstellen is soms best lastig. En hoe kun je jezelf nu goed onderscheiden van die andere singles als zij ook heel erg van reizen en sporten houden?! Daar hebben we wat op bedacht.

Naast je collage, wat de eyecatcher van je profiel is, stellen we je een aantal bijzondere vragen. Je kiest zelf welke vragen je leuk vindt en waar je een antwoord op wilt geven. Misschien is jouw antwoord dé aanleiding voor jouw match om eens door te vragen en een gesprekje te starten.

Vind de juiste persoon

Bij dit item kan je in een oogopslag een eerste impressie krijgen van iemand. Het gaat om basisgegevens zoals leeftijd, opleidingsniveau, beroep etc. Een aantal van deze categorieën wordt gebruikt als info voor de zoekmachine. Je kunt dus invullen waar je naar op zoek bent.

Match!

Wanneer je alles hebt ingevuld kun je op zoek gaan naar jouw matches. Dat doe je bovenaan via de knop ‘Matches’. Er verschijnt een overzicht van de singles die aansluiten bij jouw profiel. Wanneer je iemand tegenkomt die je leuk vindt, kun je dit laten zien op zijn of haar profiel.

Eens Proberen?

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl