Fotodating

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom vindt Pepper het belangrijk dat jij meerdere foto’s op je profiel kunt zetten: fotodating. Zo kun je aan iedereen laten zien wie jij bent en wat je leuk vindt. Maar het werkt natuurlijk ook andersom. Het persoonlijke moodboard van jouw match vertelt jou meteen wie hij of zij is. Zo vind jij snel jouw perfecte match.

Datingsite Pepper man zoekt vrouw

Profielfoto
Het begint allemaal bij je profielfoto. Daarvoor wil je natuurlijk een zo mooi mogelijke foto gebruiken. Kies voor een foto waarop je goed te zien bent en je gezicht duidelijk in beeld is. Zorg er voor dat je een recente foto kiest, en niet eentje van jaren geleden. Verder: keep it classy. Foto’s van jezelf in een bikini of zwembroek zijn misschien sexy, maar ze laten weinig aan de verbeelding over. Neem jezelf ook niet te serieus, een beetje zelfspot is leuk! Met een grappige foto van jezelf laat je meteen zien dat je een goed gevoel voor humor hebt.

Interesses
Naast je profielfoto kun je bij Pepper foto’s van je interesses toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor een foto van je hobby. Je hobby zegt veel over jouw persoonlijkheid: ben jij een teamplayer of ga je voor een solosport? Ook vakantiefoto’s zijn leuk. Op vakanties ben je meestal lekker relaxt en voel je je goed, waardoor je dat ook uitstraalt op je foto’s. Daarnaast kun je kiezen voor foto’s waar je op staat met je vrienden of familie, maar zorg er dan wel voor dat je dat jij goed te zien. Je bent tenslotte wel op zoek naar een date voor jezelf. Door foto’s van jouw favoriete hapjes drankjes toe te voegen weet je potentiële date meteen wat jij lekker vindt! Daarnaast kun je aangeven wat jouw favoriete muziek is en van welke boeken en DVD’s je houdt.

Chatten met foto’s
Dankzij fotodating en de foto’s op het moodboard kun je al veel over je match te weten komen. Is jouw interesse gewekt en wil je meer over hem of haar weten? Stuur dan een berichtje of ga samen chatten. In de chatfunctie wordt een mix van jullie foto’s geladen. Zo hebben jullie altijd iets om over te praten en leren jullie elkaar beter kennen. Online daten is nog nooit zo leuk geweest.

Koffie date
Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw match? Zou je wel willen weten of hij of zij er in het echt ook zo uitziet als op de foto’s? Spreek dan via de Pepper chat af voor een real life date. Een eerste date is altijd spannend, maar dankzij Pepper’s moodboard weet je al precies hoe je date eruit ziet en wat hij of zij leuk vindt. Zo kom je niet voor (vreemde) verrassingen te staan!

Ben jij nog op zoek naar een leuke date? Schrijf je dan gratis in op Pepper.nl!