Datingtips Valentijnsdag

Als single is Valentijnsdag misschien wel de verschrikkelijkste dag van het jaar. Al dagen zie je overal rode hartjes om je heen. Etalages kleuren rood. Alles is te koop in hartjesvorm. Commercials gaan over liefde en op straat lijk je steeds meer stelletjes te zien. Wat doet een single als jij op deze dag? Wij geven de singles datingtips om zo’n Valentijnsdag te overleven.

Get up
De eerste van vele datingtips voor Valentijnsdag luidt: ga uit bed. Ook al is het zo dat waar je ook kijkt, je overal liefde ziet. Confronterend? Misschien wel. Je kan ervoor kiezen om alles zo veel mogelijk te vermijden en de hele dag onder de dekens door te brengen. Maar daar ga je jouw date niet vinden.

Creatief
Gebruik Valentijnsdag in jouw voordeel. Benut de originaliteit van winkels en organisaties om indruk te maken. Of wees zelf origineel en vraag juist diegene mee uit die je nooit durfde. Doe het eens een dag helemaal anders. Richt je op iemand die je niet zou beschrijven als ‘jouw type’. Zo maak je ook eens wat anders mee en hou je het spannend voor jezelf.

Make-over
Onze derde datingtip voor Valentijnsdag: zorg dat je nog beter opvalt. Pimp je Pepper profiel. Bewerk je foto’s en creëer een moodboard in Valentijnsstijl. Of geef je collage een totale make-over en upload nieuwe foto’s en video’s. Zorg dat je er nog meer uitspringt, want vergeet niet: Valentijnsdag is juist voor singles!

Meer datingtips om Valentijnsdag door te komen:

  • Vermijd Valentijnsdag juist niet. Iedereen heeft het erover en dat is oké. Benader het positief.
  • Wees je eigen Valentijn! Verwen jezelf door een kaartje of cadeautje voor jezelf te kopen.
  • Zoek gezelschap. Ga op pad met je beste vrienden of vriendinnen. Er is altijd een reden om leuke dingen te doen.
  • Bereid je voor volgend jaar: probeer online daten eens.
  • Wees optimistisch en realistisch.

Gerelateerde artikelen

Zorg ervoor dat je extra goed voorbereid bent voor je date!
Ga je binnenkort op date of wil je gewoon meer weten over
het onderwerp dating? Lees dan verder.