Datingsite clichés op een rijtje

Datingsites hebben met veel vooroordelen te maken gehad. Vleeskeuring, wanhopige vrijgezellen… Anno 2015 is hier weinig van over. Van jong tot oud, online daten gebeurt met hetzelfde gemak alle andere online bezigheden. Ter nagedachtenis en geschiedschrijving zetten we de clichés voor je op een rij.

Datingsite Pepper profiel

Datingsites zijn voor oude vrijgezellen
Oud? Het grootste gedeelte van de happy singles op Pepper is tussen de 20 en de 45! Pepper leden zijn in de bloei van hun leven en jong van geest. Geen verstokte vrijgezellen, maar leuke singles die op zoek zijn naar een gezellige date.

Datingsites zijn taboe
Welkom in 2015: online daten is hot. Initiatieven op Facebook en andere online platforms schieten als paddenstoelen uit de grond. Maandelijks loggen 2,1 miljoen Nederlanders in op datingsites. Ongeveer 20% van de nieuwe relaties begint op het internet. Geen taboe maar trend!

Datingprofielen zijn saai
Een lap tekst en een foto van 10 jaar geleden? Think twice! Pepper heeft interactieve en unieke profielen. Hierop kunnen leden foto’s en filmpjes plaatsen en laten zien wie jij bent en wat jouw passie is. Bij Pepper houden we niet van clichés. Daarom doen we er alles aan om het maken en bekijken van profielen een feestje te maken. Foto’s posten en bekijken, profielen liken en Pepperchat, datingsites zijn leuk.

Datingsites staan vol met fake profielen
Bang dat er achter die mooie foto een engerd schuilt? Bij Pepper kun je met een gerust hart chatten, flirten en daten. We controleren namelijk elke dag handmatig alle profielen. Zo word jij niet gematcht aan iemand die zich anders voordoet.

Datingsites zijn een vleeskeuring
Je hoeft niet het mooiste meisje van de klas te zijn om populair te worden op datingsites. Door slim om te gaan met de invulling van je profiel, kun je veel aandacht krijgen. Spontane foto’s werken vaak het beste. Daarnaast kun je op basis van interesses en persoonlijkheid aan singles gematcht worden en niet op basis van uiterlijk. En bij de zoekfunctie kun je bijvoorbeeld niet op favoriete haarkleur zoeken.

Vergelijkbare artikelen

Pepper Magazine is no nonsense. We schrijven over
wetenschappelijk onderzoek, ervaringen met Pepper en geven
praktische datingtips over je dating profiel, eerste contact
en de daadwerkelijke date.