Voorbereiden op een date

Zenuwen, bed hair day, kleding drama…. Voorbereiden op een date kost energie. Maar hoe breng je die tot een goed einde? Pepper zorgt dat jij goed voorbereid op date gaat. Dus geven we een paar tips om het te minimaliseren.

Voorbereiden-op-een-date-Pepper

Tijd om te daten
Hoe bereid jij je voor op een date? Ga je shoppen tot je de perfecte outfit hebt, of probeer je tot rust te komen en pak je je yogamatje erbij? Misschien ben je wel heel zenuwachtig, maar dat is nergens voor nodig. Het is tenslotte al gelukt om jouw date mee uit te vragen. Of misschien ben je zelf wel mee uitgevraagd. Dat belooft een gezellig avondje te worden! Zorg er in elk geval voor dat je er piekfijn uitziet en wees op alles voorbereid. Een goeie voorbereiding op je date is essentieel.

Wees verzorgd
De eerste indruk heb je al gemaakt. Jouw Moodboard op je Pepperprofiel heeft natuurlijk al goed zijn werk gedaan. So far so good. Je wilt hier natuurlijk wel een goed vervolg aan geven. Kies daarom jouw beste outfit uit, doe een lekker luchtje op en zorg ervoor dat je er fris en verzorgd uitziet. Laat de eerste indruk in het echt meteen een goeie zijn.

Doe wat voorwerk
Een goede voorbereiding van je date is het halve werk. Tijdens het (hopelijk romantische) afspraakje kan je veel over jezelf vertellen, maar de verhalen van jouw date zijn natuurlijk net zo belangrijk! Zorg er dus voor dat je weet waar de interesses liggen van je date. Is het een reisfanaat? Is het een sportief type? Op welke festivals zijn jullie beiden geweest? Weet je veel van je date, dan kom je ook veel meer geïnteresseerd over. Én je kan je kennis die je hebt door je goede voorbereiding gebruiken als het gesprek even wat moeilijker loopt. Let wel op: ga niet te ver met je screening. Je wilt natuurlijk niet te freaky overkomen.

Enkele andere tips

 • Ga shoppen voor nieuwe kleren
 • Koop een origineel klein kadootje
 • Laat je moed inspreken
 • Koop een nieuw luchtje
 • Doe yoga-oefeningen
 • Kom tot rust
 • Gerelateerde artikelen

  Zorg ervoor dat je extra goed voorbereid bent voor je date!
  Ga je binnenkort op date of wil je gewoon meer weten over
  het onderwerp dating? Lees dan verder.