Daten in Noord Holland? Datingsite Pepper geeft tips!

Een date is altijd spannend. Je wilt natuurlijk dat het soepel verloopt, dus een plan van wat je die middag gaat doen, is wel zo prettig. Datingsite Pepper vertelt je over de allerleukste mogelijkheden voor daten in Noord Holland. Opties genoeg, van Amsterdam tot Haarlem en van Zandvoort tot het Gooi.

Bar-Lux-Weber-Pepper-dating-cafe

ADAM
In Noord-Holland is natuurlijk nergens zoveel te beleven als in de stad Amsterdam. Daarom is deze stad perfect geschikt om te gaan daten in Noord Holland. In Amsterdam vind je de leukste cafés en in het bijzonder op de eerste en tweede date in Amsterdam zal je je niet vervelen. Voor cultuurliefhebbers is er ook genoeg te doen in Amsterdam. Ga bijvoorbeeld naar Cultuurpark Westergasfabriek met je date. Deze sfeervolle, oude gebouwen bieden een podium aan tal van creatieve en culturele initiatieven en evenementen. Bovendien is er op het park ook een bioscoop, een gezellig restaurant en een galerie. En tot slot is het natuurlijk ook gewoon een park waar jullie kunnen chillen en picknicken. Je hoeft je dus niet te vervelen als je hier met je date een kijkje gaat nemen.

Daten Haarlem
Of shoppen een geschikte activiteit is voor tijdens een date is twijfelachtig, maar de Noord-Hollandse stad Haarlem staat wel bekend om haar uitgebreide winkelstraat. De markt in Haarlem is ook altijd erg gezellig. De Grote Markt is namelijk omringd met mooie gebouwen, zoals de Sint-Bravo Kerk en het stadhuis. Maar waarvoor bijna iedereen naar de Grote Markt komt, zijn natuurlijk de gezellige cafeetjes. Hoewel, voor een borrel zijn ook de Botermarkt, de Oude Groenmarkt en het Spaarne zeer geschikt. Tip: pak samen een borreltje bij Café Studio op de Grote Markt: ouderwets gezellig zoals een bruin café hoort te zijn. Voor meer upscale borrelen ben je bij de sfeervolle wijnbar Viqh aan het goede adres. Of ga dansen bij de oudste club van Nederland: club Stalker.

Dating Zandvoort
Op een mooie dag is het fijn daten op het strand van Zandvoort. Neem samen met je date een lekkere duik of maak een strandwandeling. Mocht het weer toch tegenvallen, dan is Amsterdam om de hoek! Aan de lange kustlijn van Zandvoort kan zowel de sportieve als de luie strandganger genieten van een heerlijke dag.

Van datingsite naar ’t Gooi
Dagje op pad in het Gooi? Veel mensen kennen het Gooi puur van televisie, ‘Gooische Vrouwen’, ‘Echte Gooische meisjes’, noem maar op! Toch is het Gooi eigenlijk ook gewoon een gezellig dorp. Ga bijvoorbeeld daten in Blaricum. Bij De Hoop kunnen jullie een overheerlijk ijsje halen. Echt de moeite waard, mensen komen van ver om hier te genieten van een goed ijsje. Nog meer zin in zoet? In hartje Laren heb je een geweldige authentieke poffertjeskraam: Cornelis de Haan.

Gerelateerde artikelen

Pepper Magazine is no nonsense. We schrijven over
wetenschappelijk onderzoek, ervaringen met Pepper en geven
praktische datingtips over je dating profiel, eerste contact
en de daadwerkelijke date.