Contactadvertentie

Schud jij zo een leuke tekst over jezelf uit je mouw? Grote kans dat je nee antwoordde op deze vraag. Dat is niet zo gek, het is namelijk best lastig om zomaar wat leuks over jezelf te vertellen. Om zo succesvol mogelijk te zijn op een online datingsite is het belangrijk dat je online uitstraling net zo leuk is als jouw offline uitstraling. Pepper helpt jou met maken van een aantrekkelijke contactadvertentie.

Contact-advertentie-Pepper

Slang is niet gewenst
Op je profiel kun je het beste in ABN schrijven, hoewel wat spontaan taalgebruik tussendoor wel in de smaak valt (denk: haha, lol). Echte msn-taal kun je beter vermijden, niet iedereen is daar fan van. Houd je tekstjes dus netjes en grammaticaal correct, maar vergeet de humor niet. Zo laat je zien dat je serieus bent in de zoektocht naar jouw perfecte match.

Complimentjes doen het goed
Verrassend feitje: algemene complimenten doen het vaak beter dan complimenten over het uiterlijk. Beter kun je bijvoorbeeld een opmerking maken over zijn of haar goede smaak, dappere hobby of schrijftalent. Vind je een foto of profiel leuk? Laat dat je match weten door te klikken op de like button.

Kort en krachtig
Eigenlijk kan je een datingprofiel vergelijken met de contactadvertentie van toen. In beide gevallen heb je altijd even tijd om na te denken over wat je wilt zeggen. Maar houd het kort. Eén tot drie zinnen is daarom al gauw voldoende. Denk aan een opmerking als: “Hoi (naam)! Ziet er gezellig uit, die foto op je profiel van een picknick. Wanneer gaan wij eens picknicken? ;)“. Geen zin om te wachten op een reactie? Kijk dan in de PepperChat wie van jouw matches online zijn.

Vermijd clichés
Iedereen houdt van sport, reizen en muziek. Jouw doel is om op te vallen bij leuke singles. Om je hierbij te helpen kun je op Pepper een interactief en uniek profiel maken. Hierop kun je foto’s en filmpjes op je moodboard plaatsen en originele vragen beantwoorden. Zo wordt het een feestje om een profiel te maken én te bekijken.

Wees jezelf
Door het eerlijk invullen je profiel en de persoonlijkheidstest kan Pepper de juiste matches voor je zoeken. Jezelf zijn is waarschijnlijk de beste tip. Op deze manier wordt jouw contactadvertentie een weergave van wie jij bent. En… zo trek jij de mensen aan die bij je passen!

Gerelateerde artikelen

Pepper Magazine is no nonsense. We schrijven over
wetenschappelijk onderzoek, ervaringen met Pepper en geven
praktische datingtips over je dating profiel, eerste contact
en de daadwerkelijke date.