Chatten op een datingsite

Chatten op een datingsite

Small talk over the phone...

Chatten is niet nieuw. Maar chatten op een datingsite wel. SMS’en bestaat al een tijdje, maar vooral de laatste jaren is er een grote opkomst van het online chatten. Het lange wachten totdat iemand eindelijk reageert via WhatsApp of Facebook kennen we allemaal. Tot nu dus, want wij van datingsite Pepper hebben de ChatPepper bedacht: jouw kans om te chatten met die ene leuke man of vrouw.

Interactief gesprek
Natuurlijk kon je op Pepper al berichten naar elkaar sturen, maar nu is er dus ook ruimte om op de datingsite te chatten. Ideaal, want chatten via Pepper is veel interactiever dan gewoon een berichtje sturen. Het online chatten op een datingsite is vooral bedoeld om elkaar met vlotte berichtjes in een korte tijd beter te leren kennen. Snelle small talk dus!

Chatten 2.0
Wat de chat van datingsite Pepper zo uniek en anders maakt dan bijvoorbeeld Skype, is dat foto´s van zowel het profiel als van Facebook geïntegreerd kunnen worden in het gesprek. Je kunt makkelijk reageren op een foto van een ander en zo op een leuk gespreksonderwerp komen. Het gesprek hoeft nooit stil te vallen.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl