Zo maak je een goed dating profiel

Zo maak je een goed dating profiel

Wie ben jij en waar ben jij naar op zoek?

Jouw dating profiel moet een weergave zijn van hoe jij écht bent. Hoe je eruit ziet, waar je van houdt en wat je belangrijk vindt. Want alleen zo krijgen je matches een goed beeld van jou. En andersom natuurlijk. Maar hoe maak je nu een goed en onderscheidend datingprofiel? Hieronder de belangrijkste tips en uitleg waarom we bepaalde dingen van je willen weten.

Waar ben je naar op zoek?
We willen graag weten wie je bent (je leeftijd, beroep, eventuele kinderen…), maar vooral ook naar wie je op zoek bent. Zoek je een man of een vrouw? In welke leeftijdscategorie? De antwoorden op deze vragen plaatsen we op je dating profiel. Niet alleen omdat we je hierdoor kunnen matchen aan andere singles, maar ook omdat je matches hierdoor meteen een indruk krijgen van wie je bent. En andersom natuurlijk ook!

Tip: zoek niet te beperkt. Je kan je zoekcriteria altijd later nog aanpassen.

Wat vind je belangrijk?
Om je zo goed mogelijk te leren kennen, kun je de persoonlijkheidstest maken. De test bestaat uit 30 vragen waarmee we proberen te bepalen welk type persoonlijkheid je hebt en welke lifestyle bij jou past. De uitkomst van de persoonlijkheidstest gebruiken we om je te matchen aan singles die net zo in het leven staan als jij. Jouw antwoorden worden niet op je dating profiel getoond. Het enige wat je matches en jij te zien krijgen, is een beschrijving van jouw persoonlijkheid. Erg leuk om te lezen! Ook kun je het verhaaltje over jezelf aanpassen. Onderzoek van Motivaction heeft aangetoond dat deze methode van matchen goed werkt!

Tip: denk niet te lang over je antwoord na. Het gaat erom wat er als eerste in je opkomt.

Wat vind je leuk, waar word je blij van?
Dit is de leukste stap! Door foto’s en video’s van jouw favoriete hobby’s en interesse op je profiel te zetten, laat je zien wat je leuk vindt. In tegenstelling tot veel andere datingsites staat bij Pepper het beeld centraal. Een afbeelding zegt immers meer dan 1000 woorden. Hierdoor kunnen je matches dus in één oogopslag een indruk van jou krijgen. Voeg bijvoorbeeld afbeeldingen toe van je favoriete film, boek of hobby of van andere dingen die je leuk vindt. Ook kan je met de YouTube functie clips van je lievelingsliedje uploaden, en kan je via de Facebook koppeling afbeeldingen van je Facebook account uploaden. Geen zorgen, het is op Facebook niet zichtbaar dat je een Pepper profiel hebt. Vergeet  bij de laatste stap niet een mooie profielfoto van jezelf toe te voegen. Uit onderzoek blijkt dat foto’s waarop je lacht, als meest aantrekkelijk ervaren worden.

Inspiratie nodig?
We lichten regelmatig mooie Pepper profielen van leden uit op Pepper Magazine.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl