Zo bereid je je voor op een date

Zo bereid je je voor op een date

Met lekker in je vel, kom je er wel! Ga voor de look waar jij je fijn in voelt.

Heb jij vanavond je eerste date met die ene leuke Pepper match? Spannend! Hoe bereid jij je voor op de date? Pepper helpt je met je voorbereidingen.

What to wear?
Ben jij zo iemand die uren voor je kledingkast staat en ‘niets leuks’ heeft om aan trekken? Iemand die op het laaste moment ‘dan maar die ene broek’ aantrekt omdat je anders te laat bent voor je date?  Voorkom kledingstress op het laatste moment en bedenk ruim van te voren wat je aan gaat doen!

Kleding waarin je je op je gemak voelt, werkt het beste. Ga dus voor dat jurkje of die broek waarin je je super sexy/stoer/zelfverzekerd voelt. Als jij je je goed voelt in je kleding, dan straal je dat ook uit. Wil je extra opvallen? Ga dan voor een bijzonder accessoire of een opvallend printje. Heb je echt niets leuks om aan trekken? Plan een shopsessie met een vriend of vriendin en scoor een mooie nieuwe outfit!

Locatie bepalen
De locatie die jullie kiezen, is natuurlijk afhankelijk van wat jullie gaan doen op de eerste date. Gaan jullie voor een drankje in een café? Kies dan een café uit dat voor jullie allebei makkelijk te bereiken is, en niet te druk is. Je wilt elkaar natuurlijk wel kunnen verstaan op de eerste date. Ook niet geheel onbelangrijk: zorg ervoor dat je geld meeneemt. Zo kun je je date eventueel trakteren.

Zorg ervoor dat je weet in welk café je moet zijn en kom op tijd. Te laat komen is een afknapper, maar een paar minuutjes fashionably late zijn is oké. En er zit natuurlijk ook een voordeeltje aan een heel klein beetje te laat komen. Als je date er al is, kan jij heel zelfverzekerd op hem/haar aflopen en uitgebreid showen wat voor een prachtige outfit je aanhebt!

Research
Op je eerste date wil je natuurlijk een goede indruk maken. Zorg er daarom voor dat je al wat voorkennis over je date hebt. Check het Pepper profiel van je date nog een keertje om te zien wat hij/zij leuk vindt om te doen en wat zijn/haar hobby’s zijn.

Toon interesse in de bezigheden van je date en laat zien dat je betrokken bent. Bedenk voor je jezelf alvast een paar vragen die je wilt stellen, maar houd het wel bij luchtige onderwerpen. Do’s: hobby’s muziek, reizen. Don’ts: vorige relaties en vervelende exen.

Relax
Ben je er helemaal klaar voor? Vergeet dan ook vooral niet te genieten van de date! Je bent niet de enige die last heeft van datezenuwen, voor je date zal het ongetwijfeld net zo spannend zijn. Dus probeer niet te zenuwachtig te zijn en ga met een relaxed gevoel op date. Bedenk dat daten en nieuwe mensen ontmoeten vooral heel erg leuk is!

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl