Van een lege inbox naar een volle inbox!

Van een lege inbox naar een volle inbox!

Hoe kan het nou dat de ene single zijn inbox volstroomt en de andere leeg blijft?

Dat is wat iedere single verwacht wanneer hij/zij zich aanmeldt op een online datingplatform. Helaas is de realiteit anders. Sommige ontvangen niks, sommige weinig en sommige veel. Hoe kan het nou dat de ene single zijn inbox volstroomt en de andere leeg blijft?

De meeste zouden zeggen dat dit te maken heeft met het uiterlijk, maar dan zou het gezegde: Op ieder potje past een deksel, niet kloppen. Als datingcoach weet ik dat het niet ligt aan het uiterlijk, maar aan hoe men zich presenteert.

Denk even terug aan de tijd dat je ging solliciteren. Bij elke sollicitatie deed je uiterste best om de baan te krijgen. Van te voren las je in over het bedrijf, je zorgde dat je er verzorgd en netjes uit zag. Ook je houding en manier van praten paste je aan. Je wilde een goede eerste indruk maken om zo uitgenodigd te worden voor een tweede gesprek.

Natuurlijk hing het niet alleen af van hoe jij jezelf presenteerde, maar ook of er een klik was. Dit zelfde geldt ook voor het daten. De klik komt tijdens het chatten. Dat is een zorg voor later, want wie geen of nauwelijks berichten ontvangt hoeft ook niet te denken aan het voelen van een klik.

Daarom is jezelf op de juiste manier presenteren belangrijk. De eerste vraag die jezelf moet stellen is: Vind jij jezelf leuk als jij jezelf zou ontmoeten? Met andere woorden geef jij jouw profiel zoals die nu is een like en wat voor bericht zou je dan sturen? Mocht jouw antwoord ja zijn en je inbox is nog steeds leeg dan is het tijd om verandering te brengen. “Dit geldt ook voor als jouw antwoord nee is”.

Dit is het moment dat je bewust wordt van de situatie en kritisch naar jezelf gaat kijken. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen en kan ik jou daarbij helpen. Hoe ga ik dat doen? Door jouw dating profiel te analyseren. Ik kijk naar jouw foto’s en naar jouw geschreven tekst. Hierop geef ik feedback en tips hoe je het beste jezelf kan presenteren.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl