Styling tips voor daten in Tilburg

Styling tips voor daten in Tilburg

Sexy, sophisticated or casual?

Deze datingsite vertegenwoordigt de 6e grootste stad van Nederland, Tilburg! Een datingsite voor Tilburg is zo gek nog niet. De stad barst van de leuke Brabantse singles. De Kruikenstad van Holland staat vooral bekend om zijn textielverleden. Daters in het mooie Tilburg dienen er dan ook piekfijn bij te lopen. Datingsite Pepper geeft styling tips voor de eerste date.

Sexy, sophisticated or casual?
Wees altijd jezelf, maar weet te doseren. Je uiterlijk draagt bij aan het beeld dat de ander van jou vormt. Hier moet je dan ook rekening mee houden bij de voorbereiding van een date. Het zit met jouw kledingkeuze ongetwijfeld snor, maar denk er toch goed over na hoe jij overkomt. Als een geile kroegtijger op je eerste date verschijnen is wellicht geen goed plan. Een decolleté kan, maar laat het korte rokje dan thuis.

Do’s

  • Draag kleding op maat. Of je nou maat 34 of 42 hebt, je lijf komt het beste tot zijn recht als de kleding goed past.
  • Als jij een vrouw bent met een appel/peerfiguur, trek een opvallende print aan. Hiermee trek je de aandacht naar je goede punten. Winst!
  • Draag bij voorkeur zwarte of witte bovenkleding als je snel transpireert. Hiermee zijn je transpiratie plekken het minst zichtbaar.
  • Trek kleding aan waarvan je weet dat het prettig zit: in vertrouwde kleding voel je je zelfverzekerd!

Don’ts

  • Mannen, ga voor donkere sokken. Witte sokken zijn tamelijk afstotend. Er is hier geen verklaring voor, maar het is gewoon zo.
  • Less is more, dat gaat niet altijd op. Houd die wilde borstharen of die gevulde voorgevel nog even binnenboord.
  • Een shirt met het logo van je voetbalclub trekt ook geen volle zalen. Hartstikke leuk dat je hartstocht voor een sport hebt, maar don’t push it.
  • Ladies, wees geen kleurenpalet. Lijkt een goed idee, om je vrolijkheid te etaleren middels je fashionitems. Maar al die kleur leidt teveel af.
  • Vergeet de T-shirts met teksten als ‘Herinner je gisteren, droom over morgen, maar leef vandaag’ of ‘Believe in yourself’. Super cool, die levensquotes op je borst, maar vertel ze liever tijdens een goed gesprek.
  • Een fleecetrui van je vader/moeder lenen.

Overall, is het hebben van een eigen stijl woest aantrekkelijk. Het toont zelfvertrouwen én karakter. Datingsite Pepper weet toevallig dat singles met een dergelijk karakter te vinden zijn in het mooie Tilburg.

Tilburg is de dating stad voor iedereen die het leven wil vieren. De textielstad van Noord-Brabant, Tilburg, biedt vele dating opties. Het is een echte evenementenstad en daarom geven wij vijf feestelijke dating tips in Tilburg. Joie de Vivre!

1. Cultuur en feest
Het Internationale Gipsy Festival is voor cultuurliefhebbers. Vele muzikale verrassingen zoals Balkan, Flamenco, Klezmer, Jazz, Hiphop en Folklore komen bij elkaar samen in Tilburg. Dating bij dit festijn leidt tot een dansje, een drankje en een heleboel gezelligheid. Het festival vindt gedurende de hele maand mei plaats.

2. Fingerfood
Grand Cafe Bolle. The place to be als het om borrelen gaat. Ontelbare lekkernijen te bestellen op de zogeheten ‘Barfoodplanken’. Er zijn zelfs speciale mannen- en vrouwenplanken. Probeer het samen uit. Deel & proef!

3. Mèèèèè
Als wij aan een feestelijke date denken, dan denken wij aan ijs. Trakteer je date op heerlijke ijsjes gemaakt van echte geitenmelk. Dit kan je vinden bij de geitenboerderij ‘Zeven Geitjes’. Deze boerderij is gelegen aan de Oude Warande, het oudste stadspark van Tilburg. Kan je er meteen een romantische wandeling aan vastplakken. Én loop je meteen de calorieën er af ;-). Win-win.

4. Kruikenstad
We kunnen niet om carnaval heen. Van oorsprong is dit een katholiek feest, al zien we dit er niet meer in terug. Om meteen rouwdouw ladderzat te worden met je date raden we niet aan. Maar vergis je niet, het Brabantse feest biedt je veel meer dan dat! Ga samen naar de optochten en bewonder de creatieve carnavalswagens. Proef lokale toppers zoals de Tilburgse Schrobbelèr. Dit is een bitter kruidenlikeurtje waar je de Tilburgse charme in zal proeven. Niets zo onaantrekkelijk als een dubbele tong bij je eerste date(s).

5. Knuffels schieten
Samen dronken worden is dus een no go. Maar er is nog wel een andere manier om samen – een klein beetje – misselijk te worden. Dating bij de Tilburgse kermis! Tilburg heeft de grootste kermis van de Benelux. Eet je samen klem aan poffertjes en besmeur je date met een suikerspin. Och wat zoet. Schiet voor je meisje een knuffel bij de schietkraam. Misschien cliché, maar reken maar van yes dat ze er stiekem kriebels van in haar buik krijgt.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl