Pepper Android App

Pepper Android App

Pepper overal op je Android telefoon!

Met de Pepper Android app kun je op een leuke en laagdrempelige manier interessante mensen leren kennen, waar je ook bent en vooral wanneer het jou uitkomt. 

Met de Pepper Android app kun je:

√ Jezelf laten zien: met een collage van foto’s en video’s kan je makkelijk laten zien wat jouw hobby’s zijn en waar je van houdt.

√ De mooiste profielen bekijken: je krijgt makkelijk een goed beeld van andere singles. Je ziet snel wie je match is en wat ze bezig houdt.

√ Updates ontvangen: de meest actuele interesses van je matches zie je in 1 overzichtelijke newsfeed.

√ Laagdrempelig benaderen: like een foto, stuur een bericht of start een chat.

√ Snel een leuk gesprek starten: in de chat worden jullie foto’s en video’s getoond, zodat je altijd iets hebt om over te kletsen.

√ Live notificaties ontvangen: Pepper houdt je op de hoogte als je een fan hebt, een uitnodiging ontvangt voor de live chat, een berichtje krijgt of een dating verzoek krijgt.

√ Overal toegang tot krijgen: Een Full Membership is geldig voor zowel de dating app als de (mobiele) site. Ook mag je binnen de abonnementsperiode onbeperkt berichten sturen.

Je hebt een Pepper profiel nodig om toegang te krijgen tot de Pepper Android app. Een profiel maak je snel en gratis op de (mobiele) site van Datingsite Pepper. Als je een Full Membership afsluit, dan is deze zowel geldig op de (mobiele) site als de dating app. Op Onze Prijzen pagina kun je lezen over de verschillen tussen een gratis- en Full Membership.

Klik op de button voor de Pepper Android App > >

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl