Liefde ontdekken in Nijmegen

Liefde ontdekken in Nijmegen

50.000 singles in Nijmegen?!

Een datingsite voor Gelderland is hard nodig. Nijmegen heeft ongeveer 50.000 singles! Dit is meer dan de helft van alle huishoudens in de grootste stad van de grootste provincie van Nederland. Shocking. Er is nog heel veel liefde onverdeeld in Nijmegen en dit ziet datingsite Pepper graag anders. Geen getreuzel Nijmegenaars, aan de slag.

Dé stad voor singles

De leeftijdscategorie 25-44 jaar is het sterkst vertegenwoordigd in Nijmegen, met maar liefst 28%. Een groot gedeelte hiervan is ook nog eens vrijgezel. Het moge duidelijk zijn dat Nijmegen dé stad voor singles is. Goed nieuws: datingsite Pepper heeft veel leuke singles in het Oosten van het land én leuke datingtips.

Romantische sferen
Daten in Nijmegen is magnifiek. Waarom? Nijmegen biedt een prachtig platform voor het ontdekken van de liefde. De stad ligt in een rivierengebied, omringd door de Waal en de Maas. Er is een fascinerend heuvellandschap en de natuurgebieden van Ooijpolder en de Duffelt liggen binnen handbereik. Tot slot is de Romeinse geschiedenis verspreid door heel Nijmegen. Hoe romantisch wil je het hebben?

What else?
Geen twijfel mogelijk, Nijmegen heeft veel te bieden. Datingsite Pepper heeft een aantal datingtips voor je op een rijtje gezet bij ‘Dating Nijmegen’. Een aantal suggesties:

1. MuZIEum
Je date kunnen bewonderen is leuk, maar heb je al eens aan donker dating gedaan? In het muZIEum kun je de wereld beleven zoals slechtzienden dat doen en kijk je met je oren en handen. De perfecte manier om erachter te komen hoe goed het klikt tussen jou en je date.

2. Bubble
Neem je date mee naar de Zeepfabriek op het Dobbelmanterrein. Geen zeep te bekenne, wel ateliers waar kunstenaars aan kunst en commercie werken. Laat je inspireren door de mode- en kostuumontwerpen, poëzie en fotografie.

3. Wees onder de indruk
Een andere mogelijkheid is het t van ’t Lindenhoutmuseum. Ooit was dit een thuis voor 20.000 weeskinderen. In deze weezeninrichting beleef je 150 jaar historie. Zie hoe de kinderen opgroeiden, werden opgevoed en wat de gewoontes en regels waren. De toegang tot deze indrukwekkende rondleiding is gratis.

4. Schiet mij maar lek
Ga naar het Paintbalcentrum in Nijmegen en schiet de liefde op elkaar af. Maar mannen let op, doe niet te fanatiek. Je wil je date niet bedolven onder de blauwe plekken. Wees een beetje lief voor elkaar.

5. Brouwen en proeven
Bierliefhebber? Breng een bezoek aan Stadsbrouwerij ‘De Hemel’. Leer van alles over brouwen en distilleren en proef verschillende bieren. De kosten hiervoor zijn €11 per persoon. Neem je liever het heft in eigen handen tijdens dating? De Hemel werkt samen met proefbrouwerij ‘Het Vaghevuur’, waar je zelf het bier kan brouwen. Kosten hiervoor liggen wel wat hoger, namelijk €80 per persoon.

6. D(at)e Compagnie
Dating in stijl. Ervaar het bourgondische karakter van Nijmegen in de Compagnie. Je kan hier terecht voor een lekkere lunch, diner en/of overheerlijke cocktails. In de avonduren maken de tafels plaats voor disco, funk, jazz en clubmuziek. Durf jij samen met je date een dansje te wagen?

Pak je Biezen
Geslaagde date gehad? Is er liefde? En heeft deze liefde toekomst? Laten we even vooruit denken. Gewoon, omdat dat praktisch is. Samen een huis kopen in Nijmegen is namelijk erg voordelig. De gemiddelde huizenprijs is 22,3% (!) lager dan het landelijke gemiddelde. Altijd al in buurten als Hazenkamp, Hengstdal, Bottenbaal of Biezen willen wonen? Datingsite Pepper zegt: grijp je kans en doe je intrede in Nijmegen.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl