Kilo’s contact

Kilo’s contact

Pepper ervaringen van Jasper en Marjolein

Toen Jasper het Pepper profiel van Marjolein tegenkwam, was hij direct enthousiast. En toen ze de deur opendeed bij de eerste date, wist hij het meteen: Dit is de juiste vrouw voor mij! Lees hieronder de Pepper ervaringen van Jasper en Marjolein.

Sceptisch
Jasper: Ik ben altijd redelijk sceptisch geweest over datingwebsites. Voorheen had ik weleens een profiel aangemaakt, maar daar verder niks mee gedaan. Ik had zoiets van; ‘Ik ben een sociaal persoon en ik kom de juiste persoon wel tegen in het dagelijks leven’.

Marjolein: Ik had al ervaring met verschillende datingsites uit het verleden en besloot me 9 maanden geleden weer eens aan te melden. Dit keer was voor mij echter iets anders, omdat ik nu enkel gezellig wilde kletsen. Ik had geen haast om te daten en wilde zeker niet na 1 à 2 berichtjes gelijk al nummers uitwisselen en een date plannen.

Eerste contact
Jasper: Na een paar maanden op Pepper had ik nog niet hét juiste profiel gevonden. Toen kwam het profiel van Marjolein voorbij en dat sprak mij meteen heel erg aan. Een sportieve, zelfbewuste, mooie vrouw. Ik was op dat moment passief lid, maar ik wilde haar erg graag beter leren kennen. Ik ging dus voor het eerst betalen voor een datingsite. Na enkele korte berichtjes werden de verhalen steeds langer en met een uitschieter van 38 berichten op 2e paasdag. We leerden elkaar steeds beter kennen in nog geen 2 weken tijd.

Marjolein: Ruim 1,5 week en dik 40 A4’tjes aan mailing ging voorbij, totdat ik mijn nummer gaf. Ook via de app kwamen we niet van elkaar los en nog geen 5 dagen later incl. 2x bellen spraken we af. Het plan was om een drankje te doen in de stad. Hij zou me thuis ophalen, zodat we vanuit daar naar de stad konden lopen.

De eerste keer
Jasper: Ik reed naar Den Bosch en belde bij haar aan. Daar stond ik dan, zenuwachtig met een rode roos voor de deur wachtend hoe haar reactie zou zijn. De rode roos was niet verwacht, maar staat nu nog steeds in huis. Op het moment dat Marjolein de deur opendeed was het voor mij duidelijk. Dit is de juiste vrouw voor mij!

Marjolein:  De date ging geweldig, soepel, relaxed, gezellig en ik voelde me die avond al snel verliefd worden. De tweede date verliep zo mogelijk nog beter en bij de 3e date is hij blijven slapen en niet meer weggegaan. Vanaf dat punt waren we en zijn we nog steeds onafscheidelijk. Toen wij 3 maanden geleden naar Rome op vakantie zijn gegaan, heb ik dan ook uiteraard ‘Ja, natuurlijk!’ gezegd tegen zijn aanzoek.

De liefde breidt zich uit
Jasper: Inmiddels is Marjolein al 4 maanden zwanger. Ik had me 9 maanden geleden niet kunnen voorstellen dat mijn jaar er zo uit zou zien en mijn leven totaal veranderd is. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden en met een kindje onderweg is mijn leven compleet. Ik ben oprecht dankbaar dat ik mijn Marjolein heb gevonden. We hebben zoveel met elkaar gemeen en zijn voor elkaar bestemd. We waren elkaar in het echte leven waarschijnlijk niet tegengekomen.

Marjolein:  Nu zijn we verder aan het plannen; de bruiloft, een koophuis uiteindelijk. Maar op dit moment zijn we met name bezig met het plannen van de babykamer, want op 30 juni mogen wij ons eerste kindje verwachten! Ik had nooit verwacht dat ik zo snel, zo gelukkig met iemand zou kunnen worden en ben nog steeds elke dag dankbaar dat hij in mijn leven is.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl