Hoe moet je reageren op een afwijzing?

Hoe moet je reageren op een afwijzing?

De spanning stijgt, maar wat nu? Pepper geeft je tips!

Kom je nog even binnen? Zin in een tweede date? De spanning stijgt. Het zijn maar drie letters. Maar ze vormen tezamen wel precies het ene woordje dat je niet wilde horen na je eerste date: nee… Ai, pijnlijk. Hoe reageer je op een afwijzing? Pepper geeft jou datingtips voor als je wordt afgewezen in de liefde.

Gebruik je voelsprieten
Had je dat echt niet aan kunnen zien komen? Misschien toch wel een beetje. Lang oogcontact werd een beetje vermeden, je date was afstandelijker dan je zou willen. Het spel van het flirten werd volop gespeeld door jou, maar de gewenste reacties bleven uit. Zeker weten doe je het nooit, maar soms kun je een afwijzing wel zien aankomen. Gebruik daarom je voelsprieten goed. Een mogelijke afwijzing komt zo minder hard aan.

Ongemakkelijk?
Zou je het liefst gewoon verdwijnen? Logisch. Een afwijzing is nooit leuk. Helemaal niet als je wordt afgewezen in de liefde. Vergeet alleen niet dat het iedereen overkomt. Je hoeft je er zeker niet voor te schamen. Een ongemakkelijke situatie? Dat hoeft niet als je er rustig mee omgaat. Raak niet in paniek en ga niet in de aanval. Laat je niet kennen. Al was het einde minder, je hebt in elk geval een leuke date gehad.

Genoeg nieuwe singles
Die bittere nasmaak blijft misschien nog even hangen, maar blijf er niet te lang in hangen. Wie weet is het de volgende keer wel raak! Heb je iets geleerd van de vorige date? Zou je in het vervolg misschien dingen anders doen? Zorg ervoor dat je jouw leermomentjes benut voor de volgende date. Laat je niet uit het veld slaan. Pepper schotelt jou in elk geval genoeg nieuwe singles voor.

Dus, reageren op een afwijzing doe je zo:
– Geen paniek, blijf rustig.
– Ga niet in de aanval: laat je niet kennen.
– Benut je leermomentjes.
– Neem je verlies: leren accepteren.
– Laat je niet uit het veld slaan: Pepper stuurt jou elke dag nieuwe singles.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl