Hoe maak je een goed datingprofiel?

Hoe maak je een goed datingprofiel?

We hebben Pepper zo gebouwd dat het  leuk is om een profiel te maken.

We hebben Pepper zo gebouwd dat het niet alleen leuk is om een profiel te bekijken, maar ook om er een te maken. Een datingsite waarop je overkomt zoals je echt bent. We zijn óók een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom tips en tools om een goed datingprofiel te maken, en om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zo kun jij zo snel mogelijk met je match afspreken!

Hoe maak je een goed datingprofiel?
Het allerbelangrijkste aan je datingprofiel is natuurlijk…je profielfoto! Upload een duidelijke foto van jezelf waarop je gezicht goed te zien is, en waarop je lacht. En zet je zonnebril maar af, want op een foto met een zonnebril zien je matches je ogen niet. Nadat je een goede profielfoto hebt gevonden, zijn je interesses aan de beurt. Wat is je favoriete gerecht of vakantiebestemming? Heb je een leuke hobby of een verzameling waar je graag wat over vertelt? Op je datingprofiel zet je afbeeldingen van alles waar jij maar blij van wordt. Via YouTube kun je je profiel aanvullen door bijvoorbeeld een clip of een filmpje van jezelf op de dansvloer toe te toevoegen. Oók kun je je favoriete cd’s, dvd’s of boeken laten zien. De tekstwolkjes om de plaatjes heen gebruik je om het verhaal erachter te vertellen.

Interviewvragen
We hebben ook paar leuke vragen voor je bedacht waarmee je je persoonlijke datingprofiel compleet maakt. Zo krijgen je matches een nóg beter beeld van je. Wat zou jij bijvoorbeeld zingen als je in een karaokebar zou staan? Dit zegt meer over je dan je denkt

Wat vind jij belangrijk?
We geven je iedere dag de beste matches. Zo hoef je niet zelf eindeloos door allerlei profielen te snuffelen en dat scheelt tijd. Als je er eentje leuk vindt, leg je gemakkelijk contact. Met een like of een berichtje. Je kunt trouwens altijd zien of jouw matches online zijn, zodat je elkaar nooit meer mis hoeft te lopen. Wil je toch zelf zoeken? Gebruik dan de zoekfunctie en zoek naar leuke matches bij jou in de buurt!

In contact komen
Zie je een leuke match? Dan is het tijd voor een berichtje! Op Pepper is contact leggen heel makkelijk: stuur bijvoorbeeld een reactie op de die ene leuke foto van je matches, of stel een Interview vraag op zijn of haar datingprofiel. Liever zelf een berichtje sturen? Dat kan ook! Stuur een persoonlijk berichtje via het profiel van de je match. In je Pepper inbox zie je een overzicht van al je verstuurde en ontvangen berichten én likes. Wil je liever wat interactiever contact? Gebruik dan de chatfunctie! In je chatlijst zie je meteen wie er van je matches online is. Zie je een leuke match? Met een simpele klik open je het chatvenster, en wij zorgen ervoor dat er een mix van jullie profielfoto’s wordt geladen. Zo hebben jullie altijd wat om over te praten!

Date
Zie je een match die je wel wat beter zou willen leren kennen? Wacht niet te lang met afspreken, want een klik voel je alleen in het echte leven.Veel plezier!

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl