BZ 34
Een kijkje in het liefdesleven van Lois #3

Een kijkje in het liefdesleven van Lois #3

De date van Lois en Rick!

Lieve allemaal,

Jullie zijn waarschijnlijk allemaal heel erg benieuwd hoe mijn date met Rick verder is verlopen. Ik kan jullie alvast één ding vertellen: het was een regelrechte ramp.
De eerste indruk van Rick was niet verkeerd, ondanks dat hij een gekreukeld overhemd aan had en zijn aftershave die was blijven hangen aan mijn lipgloss.
Na deze eerste kennismaking hebben we een plekje uitgezocht in het restaurantje en zijn we gaan zitten. Bij het bestellen van de drankjes begon de eerst afknapper al. Rick bestelde een vodka-energy. Dat was voor mij al de eerste red flag, want wie besteld zoiets nou op een eerste date? Maar goed, ik probeerde mijn vooroordelen van me af te zetten en open te staan voor Rick. 

Rick leek op het eerste oog een lieve zachtaardige man. We zijn het gesprek aangegaan en hebben beide verteld over ons werk en over onze hobby’s. Ik merkte al snel dat het gesprek alleen maar vanaf mijn kant kwam en dat Rick iets te graag over zichzelf praatte. Hij stelde geen vragen over mij en leek niet geïnteresseerd in wat ik te zeggen had. Het was alsof hij helemaal geen belangstelling had voor mijn leven of mijn interesses.
Na een uur lang praten was het me duidelijk dat Rick en ik niet zo veel gemeen hadden als ik had gedacht. Zijn interesses lagen ver van de mijne af en het leek erop dat hij niets wist over de dingen waar ik van hield. Ik probeerde een paar keer het gesprek op een ander onderwerp te brengen, maar hij bleef maar praten over zichzelf. De hele date voelde zo ongemakkelijk. Ik voelde me niet op mijn gemak en het was alsof ik mezelf moest dwingen om beleefd te blijven en te luisteren naar wat Rick te zeggen had. Na een tijdje verlangde ik er gewoon naar om naar huis te gaan. 

Ben je benieuwd hoe deze date tot een einde komt? Lees dan volgende keer verder!

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl