BZ 3
Een kijkje in het liefdesleven van Lois #2

Een kijkje in het liefdesleven van Lois #2

Gaat Lois dan nu eindelijk op date met Rick?

Lieve allemaal,

Als je de blogpost van vorige keer hebt gelezen, dan weet je dat ik door Josephine, me beste vriendin, in contact ben gekomen met Rick. Dinsdagavond heb ik Rick een berichtje gestuurd. Ik ben daarna met zenuwen gaan slapen. Ik kon maar niet stoppen met denken over wat hij terug zou zeggen.
De volgende ochtend werd ik wakker om naar mijn werk te gaan. Dat gaf gelukkig afleiding, want al mijn hoop was gevestigd op Rick.
Toen ik thuis kwam van mijn werk belde Josephine mij op. Ze vertelde dat ze Rick die dag op haar werk had gesproken en een goed woordje voor mij had gedaan. Die zelfde avond kreeg ik ineens een e-mail van niemand anders dan Rick. Hij stuurde een e-mail terug met dat het hem leuk leek om kennis te maken. Hij schreef: ‘Op de foto zie je eruit als een mooie vrouw met karakter. Het lijkt me leuk om vrijdagavond een drankje te doen, vind je dat leuk?’.  Dat lijkt mij zeker leuk. Ik heb hem meteen een mail teruggestuurd. Er zijn toen nog meerdere e-mails heen en weer gegaan tot we ons afspraakje rond hadden.

Inmiddels is het vrijdag. Vandaag is de dag dat ik met Rick op date ga. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk iemand heb gevonden met dezelfde interesses en dat dit de start van iets heel moois gaat zijn.
Momenteel ben ik in de stress over mijn outfit. Wat moet je dan ook aan naar een eerste date?! Het moet niet te casual zijn, maar ook niet te uitbundig. Ik denk dat ik ga voor een groen gekleurde pantalon met een witte blouse, dat is altijd mijn safe optie.
Helemaal opgetut ben ik er klaar voor om weg te gaan van huis. Ik ben gespannen, maar ik heb goede hoop op de date met Rick.
Eenmaal aangekomen bij een schattig restaurantje in het centrum van Breda, kijk ik om mij heen waar ik Rick zie. Hij zal toch wel komen opdagen?

Na vijf minuten te hebben gewacht loopt er ineens een man binnen in het restaurantje. Hij draagt een spijkerbroek met een gekreukeld wit overhemd. Zijn gezicht komt overeen met de foto’s die ik heb gezien, dus dat zal Rick wel zijn. Ik stap op hem af en geef hem drie kussen op de wang. Zijn aftershave plakt meteen aan mijn lippen, maar goed, hij ruikt in ieder geval wel lekker. We zijn samen aan een tafel gaan zitten en hebben een drankje besteld. Ik ben benieuwd naar de rest van de avond. 


Wil jij weten hoe de date van Lois en Rick verder verloopt? Lees dan volgende keer verder!

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl