Een kijkje in het liefdesleven van Lois #1

Een kijkje in het liefdesleven van Lois #1

Komt Lois eindelijk in contact met haar perfecte partner?

Lieve allemaal,

Ik weet het zeker: Er moeten meer mensen zijn die ook struggelen met het vinden van de juiste persoon. Ik hoop het in ieder geval, anders ben ik de enige hierin.
Ik ben Lois en ik ben 27 jaar oud. Het is mij nog niet gelukt om iemand te vinden waarmee ik mijn leven kan delen. Ik zal jullie meenemen in mijn tot nu toe crapy liefdesleven en alles wat erbij komt kijken.

Ik ben inmiddels drie jaar lang vrijgezel en heb al veel dates achter de rug. Ik merk dat veel mensen om mij heen van dezelfde leeftijd al een partner hebben, soms al getrouwd zijn en soms zelfs al beginnen aan kinderen. Voor mijn gevoel loop ik achter in vergelijking met mijn leeftijdsgenoten. Dit heeft soms zo zijn voordelen, want ik ben vrij om te gaan en staan waar ik wil, maar er zitten ook nadelen aan. Ik heb moeite met het vinden van iemand met dezelfde interesses. We leven in een tijd waar casual daten de norm is, waarbij zo’n iemand moeizaam te vinden is. Ik vind het delen van dezelfde interesses in een relatie heel belangrijk, want ik wil mijn passies kunnen delen met iemand. Ik ben zelf reisleidster, dus ik hou heel erg van reizen. Dit zou ik dan ook graag willen doen met mijn toekomstige partner. Daarnaast is koken iets wat ik graag doe en ben ik veel op de tennisbaan te vinden met mijn beste vriendin Josephine.

Afgelopen dinsdag ben ik weer gaan tennissen samen met Josephine. Er werd zoals altijd meer geouwehoert dan gespeeld, maar dat hoort erbij. Ook met Josephine had ik het over mijn so far mislukte liefdesleven. Toen we het daarover hadden, zei Josephine dat ze een potentiële date heeft gespot voor mij. Ze heeft namelijk recentelijk een nieuwe collega, waarvan ze denkt dat hij wel wat voor mij zou zijn. Hij heet Rick en komt uit dezelfde omgeving als ik en is even oud. Vanbinnen voelde ik een sprankje van hoop.
Ondanks dat ik vaak wordt teleurgesteld, ben ik toch van plan hier actie op te ondernemen. Ik heb nadat ik thuis was Rick meteen een e-mail gestuurd, waarin ik mij voorstel en vraag of het hem leuk lijkt om een keertje af te spreken. Ik hoop dat hij dit niet te snel vindt, maar ik ben te enthousiast om langer te wachten.  

Ben je benieuwd hoe dit verder verloopt tussen Lois en Rick? Lees dan volgende week verder

 

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl