De datingsite: het nieuwe datingbureau!

De datingsite: het nieuwe datingbureau!

Online ontmoeten, chatten & daten maar!

Het datingbureau kan worden gezien als de voorganger van de datingwebsite. Voor de komst van Internet was een datingbureau the place to be voor singles om een nieuwe lover te vinden. Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal en kun je voor een leuke date terecht bij verschillende datingwebsites. Bij Pepper kun je online daten op zijn allerleukst ervaren. Het is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel makkelijk.

Uniek en interactief profiel
Op je profiel maak je je eigen persoonlijke moodboard. Hier kun je verschillende foto’s van jezelf uploaden, maar je kunt ook aangeven wat je interesses zijn. Upload bijvoorbeeld plaatjes van je favoriete boek of DVD en of voeg een YouTube filmpje toe van een lied dat je leuk vindt. Zo zien jouw matches meteen wie jij bent wat jij leuk vindt!

Jouw perfecte match
Je kunt natuurlijk gematcht worden op basis van je wensen, maar het kan ook op basis van je persoonlijkheid. Bij old school datingbureaus moest je vaak een uitgebreide beschrijving van je persoonlijkheid achterlaten. Lastig, want hoe kun je nou je eigen persoonlijkheid omschrijven? Bij Pepper gaat dit veel makkelijker. Je persoonlijkheid wordt bepaald aan de hand van een persoonlijkheidstest. Je beantwoordt een aantal vragen, en op basis daarvan kan Pepper vaststellen hoe jij in het leven staat.

Online flirten
Vind jij je match interessant? Dan kun je dat makkelijk aangeven door hem of haar te liken. Via een persoonlijk berichtje kun je laten weten wat je van je match vindt. Zie je een leuke foto of interesse? Dan kun je hierop reageren. Je kunt je match beter leren kennen via de chat. Tijdens het chatten wordt een mix van jullie Facebookfoto’s geladen, zodat jullie altijd iets hebben om over te praten.

First date
Heb jij je perfecte match gevonden en wil je hem of haar in het echt zien? Met de chatfunctie kun je hem of haar uitnodigen voor een koffie date.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl