Datingsite Eindhoven, klaar voor een feestje?

Datingsite Eindhoven, klaar voor een feestje?

Gezellig en nuchter, wie wil dat nou niet?

Iedereen weet dat Brabanders een mooi feestje kunnen bouwen, maar dit is niets nieuws. Het wordt tijd dat wij als datingsite onbekende informatie over het mooie Eindhoven gaan delen. Essentiële informatie, welteverstaan.

Nog veel liefde te verdelen
Er is niet voor niets een datingsite. In Eindhoven woont maarliefst 47% (!) van de inwoners van Eindhoven alleen. Er valt hier dus nog flink wat liefde te verdelen. Maar dat is niet alles. Slechts 31% van de inwoners is tussen de 25 jaar en 44 jaar. Een datingsite die de singles in Eindhoven vertegenwoordigt is hier geen overbodige!

 

Waarom Brabantse liefde een gewin is
Het moge duidelijke zijn dat er nog genoeg singles in Eindhoven zijn. Dit is merkwaardig, want Eindhovenaars zijn bijzonder leuke mensen. Ter ere van hen zetten we op een rijtje waarom een Brabantse liefde een gewin is.

  • Brabants is het meest sexy accent van Nederland (RTL).
  • Eindhoven verandert niet voor niets in ‘Lampegat’ rond februari. Een Eindhovense single weet wat gezelligheid is!
  • Eindhoven is omgeven door ruimtelijke landschappen en groene schoonheid. Een rasechte Zuiderling kan jou meenemen naar de meest romantische plekjes.
  • De Brabantse ziel bevat een gezonde dosis nuchterheid (en dan hebben we het nu niet over het alcoholpromillage rond carnaval).
  • Een Eindhovenaar ervaart een stuk minder stress dan de gemiddelde Randstadter, omdat het leven er een stuk minder gehaast aan toe gaat. Geen stress = gezond = langer leven!

Datingsite Pepper is er duidelijk over. Eindhoven heeft fantastisch leuke singles!

Liefde is ons doel, maar daar hoort een leuke eerste date aan vooraf te gaan. Ben je overtuigd en nog op zoek naar een leuke plek om af te spreken met je date? We geven een aantal tips:

1. Skaten & Daten
Dating in Eindhoven betekent de schaatsen aan. De stad heeft maar liefst 3 (!) schaatsbanen. Gewoon doen waar wij, oer Hollanders, goed in zijn. Impress je date met oogverblindende pirouetjes op het ijs. Minder talentvol? Vraag je date om hulp. Een beetje intimiteit breekt ook nog eens het ijs. Zo kom je er meteen achter of iemand behulpzaam is. En voor alle onbekwame schaatseressen onder ons, reken maar van yes dat hij jou maar wat te graag helpt. Meteen een goed excuus om te kijken hoe het voelt om zijn hand vast te houden..

2. Step je Fit
Wat is er nou leuker dan steppen door het mooie Eindhoven? Vrij weinig. Huur daarom een step en zoef door de straten en wegen van Noord-Brabant. Niet alleen leuk, ook nog eens calorie-verbrandend! Steppen en daten: een Win-win!

3. Parktheater Eindhoven
Beide een interesse in het theater? Het Parktheater in Eindhoven biedt voor elk wat wils. Er is genoeg variatie, denk aan cabaret, circus, ballet, opera en toneel. Dit theater in Eindhoven zorgt voor dating op cultureel top niveau. De sfeervolle ambiance draagt bij aan een perfecte date tussen jou en je potentiële lover.

4. Dating voor Coffeelovers
Het hoeft niet zo spectaculair allemaal. Een goed gesprek onder het genot van een lekkere cafeïne bom is minstens zo fijn. Ga bijvoorbeeld naar Coffeelovers. Ook de zoetekauw onder jullie komt hier aan zijn trekken. Ze gaan zo ver, dat ze zelfs donny craves organic cookies serveren.

5. Het 5 minuten museum
De eerste date is altijd aftasten. Is die online klik er offline ook? Als je het safe wilt spelen, ga dan naar het 5 minutenmuseum in Eindhoven. Dating hoeft helemaal niet lang te duren. Iedere maand is er een nieuw kunstwerk tentoongesteld die je in 5 minuten samen kunt bewonderen. Als je date niets wordt, dan ben je toch weer geïnspireerd. En dat in 5 minuten! In het gunstige geval kun je er een drankje of hapje aan vastplakken.

6. Design, design, design
Er is niets leukers dan toerist in eigen stad spelen. Ook handig als je date van buiten Eindhoven komt. Charmeer hem of haar met een eten & drinken design tour. Je wandelt, eet lekker en geniet van Eindhoven’s grootste trots. Onze bloggers raden aan: Coffeelovers (zie boven), Pinkie Patisserie, Onder de Leidingstraat, Smalle Haven, Ketelhuis en restaurant Piet Hein Eik.

Samengevat:
Zes leuke tips om te daten in Eindhoven. Wacht niet langer en schrijf je in op onze datingsite, Eindhóóóven de geksteeee!

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl