Datingsite Breda

Datingsite Breda

"Da is! Nee da is nie?!"

Datingsite Pepper: Breda kent net als andere grote steden in Nederland een overschot aan leuke single vrouwen. Brabantse dames zijn namelijk één van de gezelligste en leukste soorten vrouwen van Nederland. En dat niet alleen, vrouwen uit Breda communiceren efficiënter dan de gemiddelde Nederlandse vrouw. Datingsite Pepper concludeert: vrouwen uit Breda gewild zijn!

Venus versus Mars
Het blijft een populaire discussie. Praten vrouwen meer dan mannen? Men is het erover eens dat vrouwen soms meer woorden gebruiken dan noodzakelijk. Er zijn onderzoekers die dit verklaren met een zogenaamd taalhormoon (FoxP2-proteïne). Dit hormoon bevordert de communicatiedrang bij het vrouwelijk schoon. Vrouwen kunnen er dus niet aan doen dat ze ‘soms’, heel misschien, iets teveel praten.

“Wa zegge ju nou?”
Y: “Tis nie?!”
X: “Jawol”
X: “Oh. Meen Ge da nou?”
Y: “Jot”
Het Brabants dialect is de kortste taal van Nederland. Hiermee ook het meest efficiënte dialect van ons kikkerlandje. En efficiëntie, daar houden wij Nederlanders van. Voor het aanschouwen van dit mooie accent kan je natuurlijk het beste naar Breda. Er zijn geen cijfers van het verschil in de hoeveelheid gebruikte woorden tussen mannen en vrouwen uit Breda. Wel kunnen we concluderen dat Brabantse vrouwen waarschijnlijk efficiënter communiceren dan bijvoorbeeld een vrouw uit de Randstand. ‘Toeval’ wil dat er op datingsite Pepper veel vrouwen uit Breda ingeschreven staan.

Spoedcursus Brabants
Met Brabants als voertaal kan je 80% van de tijd bezuinigen. Tijd = geld, om in Nederlandse kaders te blijven spreken. Zelf geen Brabander, maar spreekt de efficiëntie van de taal je wel aan? Bekijk hier een stukje van het satirische programma Draadstaal voor een spoedcursus Brabants.

Neem het vooral met (heel veel) korreltje(s) zout. Datingsite Pepper wil vooral benadrukken dat Breda veel leuke singles heeft die meer dan de moeite waard zijn!

Ben je van plan om binnenkort op date te gaan? Dan is Breda is een absolute aanrader. Daarom hebben we een aantal dating-tips voor Breda op een rijtje gezet.

1. Swing it out
Voor gezelligheid en lekkere deuntjes moet je zijn bij het Jazz festival in Breda. Dit 4-daagse muziekfestival in mei staat bekend om zijn gezelligheid. Ondanks dat dit Jazz-festijn het grootste jazzfestival in Europa is, krijgen zij het voor elkaar om een intieme sfeer te creëren. Een borreltje, een deuntje en een dansje, jouw date kan niet meer stuk!

2. Talkabout
Je hoeft niet Down Under te gaan voor Australische sferen. Op de Grote Markt zit de Australische pub ‘Walkabout’, waar in het weekend live muziek meer regel dan uitzondering is. Er heerst een laagdrempelige ambiance, waardoor een goed gesprek vanzelf op gang komt.

3. Lekker gek(ko’s)
Dating kan ook spannend. Ga naar Breda en wandel tussen de krokodillen, slangen en hagedissen in het Reptielenhuis de Aarde. Entree is €7,50. Met een beetje geluk kun je één van deze beesten aaien of voeren. Sowieso dat jouw date onder de indruk is, als je dit zonder blikken of blozen doet (en een beetje bluffen mag best).

4. Knabbel & Babbel
Honger gekregen en avontuurlijk ingesteld? We blijven in hetzelfde genre. Enkel een tikkeltje kleiner. Tikkeltje ongewoner ook. Plan een workshop koken met insecten bij de Wereldzaak in Breda. Insecten, ja. Onder het mom, weer eens wat anders! Insecten zijn namelijk bijzonder gezond en verantwoord. Kijk, bewonder, eet en klets.

5. Kijk en Proost
Grote kans dat jij niet dol bent op reclames. Maar reclames én bier, daar worden wij vrolijk van. Ga naar het bierreclame museum en bekijk de grootste collectie bierreclames van heel Europa. En als je er dan toch bent, ga de biertuin in en trakteer jezelf en je date op een biertje. Maar onthoud! Dronken van je date vertrekken is nooit een goed idee, dus alles met mate.

Oftewel; Breda biedt talloze dating mogelijkheden voor jou en je date.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl