Dating in Den Haag

Dating in Den Haag

In Den Haag kan alles! Hier onze tips op een rijte.

Woon jij in de buurt van Den Haag? Dan haal je vast inspiratie uit onderstaande tips voor dating in Den Haag. Heb je zin in een culturele, muzikale, culinaire, sportieve of juist extreem luie date? Alles kan in Den Haag! Dating in het politieke centrum is hot!

Festivals Den Haag
Denk je aan dating, dan denk je waarschijnlijk niet direct aan festivals. Maar houden jij en je date beiden van festivals, dan zit je zeker goed in Den Haag! Tijdens het festivalseizoen zijn er genoeg festivals om te bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar Parkpop (grootste gratis popfestival), StuKafest (studentenfestival) of naar Jazz in de gracht (knus festival op en rond de Bierkade). Ook voor filmliefhebbers is er genoeg te doen. In Het Filmhuis vinden met grote regelmaat filmfestivals plaats. Naast het grote jaarlijkse filmfestival, worden er gedurende het hele jaar ook kleinere festivals georganiseerd omtrent een specifiek onderwerp.

Cultuur snuiven
Bij ‘dating in Den Haag’ denk je waarschijnlijk niet direct aan cultureel doen, maar waarom eigenlijk niet? Waan je in de wereld van misdaad, gevangenissen en straffen. In Museum de Gevangenenpoort kunnen jullie cellen bekijken en huiveren bij de Pijnkamer en de Treurkamer. Neem ook eens een kijkje bij de brandijzers en beulzwaarden. Brrrr… Mannen, wees een vent en bescherm je date wanneer het haar allemaal teveel wordt.

Kanoën door de grachten
Zijn jullie sportief? Doe eens origineel en huur een kano! Wanneer je gaat daten in Den Haag is dit vast niet het eerste dat je date verwacht. Verras hem of haar met een actief middagje kanoën. Zo test je meteen of hij of zij sportief is. En… na afloop smaakt een lekker hapje en drankje des te beter!

Ontkurken
Wanneer je simpelweg denkt aan een terrasje doen, moet je op Het Plein of de Grote Markt zijn. Hier zijn tal van terrasjes en is het altijd gezellig druk.

Culinaire dating Den Haag
Als er een klik is, willen jullie natuurlijk nog geen afscheid nemen na twee drankjes. Ga op chique en dineer bij Han Ting in de Prinsesstraat. Hier kunnen jullie genieten van een combinatie van de Franse en Oosterse keuken, klinkt bijzonder toch? Als jullie meer zin hebben in een simpele, maar lekkere maaltijd zal That’s Amore vast in de smaak vallen. Als de naam van dit restaurant ook nog eens waarheid blijkt, kan de avond al helemaal niet meer stuk.

Wie zoet is krijgt lekkers
Uit cijfers van het CBS blijkt dat er nog tienduizenden mannelijke en vrouwelijke singles rondlopen in Den Haag. Een datingsite is hier dus geen overbodige luxe. Het moge duidelijk zijn dat er vooral een overvloed aan vrouwelijk schoon is. En waarmee zijn vrouwen nou beter mee te pleasen dan met suikergoed?! Imponeer de single vrouw met de volgende Haagse lekkernijen.

Haagse bluf
Je kunt er niet om heen.. Het traditionele nagerecht ‘Haagse bluf’ is een bekend fenomeen in ’s-Gravenhage. Het recept is vrij eenvoudig: het bestaat uit stijf opgeklopt eiwit met bessensap en een indrukwekkende hoeveelheid suiker. Daar wordt elke vrouw toch blij van!

Overige delicatessen
Voor het verrassen van je smaakpapillen – en die van je date – zijn er verschillende opties. Er vinden zelfs regelmatig battles plaats voor de prijs voor de beste Haagse lekkernij. Hieronder de terugkomende top 3.

  1. Van Kleef: Het verstopte snoepje aan de Lange Beestenmarkt. Hier is het enige Haagse likeurtje verkrijgbaar, waar menig man zich aan heeft verlekkerd.
  2. Maison Kelder: Voor een non-alcoholische versnapering moet je bij deze ambachtelijke banketbakker zijn. De hazelnoot taart laat jullie watertanden.. De smaakmakende gebakjes zijn te vinden in de Junostraat, Weissenbruchstraat én aan de Arabislaan.
  3. Het Bakkertje: Voor exclusiviteit verwijst datingsite Pepper je graag door naar de oudste bakkerij in Den Haag aan de Oude Molstraat. Hier gaan de smeuïge brownies als warme broo..wnies over de toonbank.
Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl