Daten in Maastricht

Daten in Maastricht

Romantisch is het hier zeker!

Ga jij binnenkort daten in Maastricht? Dan heeft Pepper een paar leuke locatietips voor jou. Deze eeuwenoude hoofdstad van Limburg is de oudste stad van Nederland en staat bekend om haar vele gezellige plekken en historische straatjes. Daten in Maastricht is dus de perfecte plek voor een romantisch date met jouw match! Love is in the air in de hoofdstad van Limburg.

Griezelige grotten
Als je zin hebt in een avontuur kun je je date meenemen naar de mergelgrotten van de beroemde Sint- Pietersberg. De Sint Pietersberg is een grote heuvel in het zuiden van Maastricht. De binnenkant van de heuvel bestaat uit mergel, en door de winning van mergel is er een ondergronds labyrint ontstaan. Jij en je match kunnen samen door de ruim 20.000 gangen lopen. Durven jullie het aan om dit donkere gangenstelstel te verkennen? Geen licht, geen geluid en een temperatuur van 10 graden.. Een goede reden om wat dichter tegen je date aan te kruipen.

Vrijthof
Het Vrijthof wordt gezien als het bruisende hart van Maastricht. Daten op dit gezellige plein is vrijwel gegarandeerd een succes. Het Vrijthof staat bekend om de vele gezellige terrasjes en goede restaurants waar je kunt genieten van lekker hapje en drankje. Aan het Vrijthof ligt de eeuwenoude Sint-Servaasbasiliek, de oudste kerk van Nederland. Ook vinden er op het Vrijthof vele evenementen plaats en treedt bekende Maastrichtenaar Andre Rieu er regelmatig op. In de hoek van het Vrijthof staat een grote klok die door de Maastrichtenaren wordt gezien als dé ontmoetingsplaats van de stad. De perfecte plek om met jouw date te meeten!

Verleidelijke vlaai
Is jouw date gek op echte Limburgse vlaai? Ga dan zeker daten in Maastricht. Het allerleukste is natuurlijk om je eigen vlaai te bakken, en dat kan bij de Bisschopsmolen in het historische Jekerkwartier. De Bisschopsmolen is de oudste nog draaiende watermolen van Nederland. In de ambachtelijke bakkerij die bij de molen hoort kun je een workshop volgen en zo de secrets van het vlaaien bakken leren. Laat zien dat jij een ware keukenprins(es) bent en verleid je date met jouw verrukkelijke vlaai.

Varen
Ook voor een romantische daten in Maastricht hebben we wat fijne tips. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een boottocht van Maastricht naar de Belgische stad Luik waar je op zondag de Luikse Markt kunt bezoeken. Heb je meer zin in een dinnerdate? Dan kan je een ‘Saturdaynight Dinnercruise’ boeken en genieten van een heerlijk driegangen menu terwijl jij en je date Maastricht vanaf de Maas ontdekken. Romantisch!

Drankje doen
Zijn jij en je date toe aan een drankje? Voor koffie ben je in de hippe bar Coffeelovers in de Dominicanenkerk aan het juiste adres. Hier kun je heerlijke koffie in verschillende smaakjes krijgen. Tip: De Coffeelovers barista’s doen aan ‘Latte-art’ en maken leuke vormpjes in de schuimlaag van je koffie. Wil jij je date verrassen? Laat dan een mooi hartje maken! Er zijn niet alleen leuke koffietentjes in Maastricht, maar ook kroegen en cocktailbars. In bruin café Kaffee de Kouts kunnen jullie bijvoorbeeld genieten van een Maastrichts biertje en voor lekkere cocktails kun jullie bij cocktailbar Ramblas in de buurt van het Vrijthof terecht.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl