Daten in Limburg? Datingsite Pepper geeft tips!

Daten in Limburg? Datingsite Pepper geeft tips!

Waan je in het Bourgondische Limburg...

Ga je binnenkort daten in Limburg maar weet je nog niet wat je wilt doen? Limburg biedt vele datemogelijkheden. De zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om romantische sfeer en de gezelligheid. Er is altijd wel iets te doen, maar wat is nou het leukste? Wat zijn de echte hotspots van Limburg? Datingsite Pepper zocht het voor je uit.

Muzikaal Maastricht
Wanneer je gaat daten in Limburg kun je niet om een bezoekje aan hoofdstad Maastricht heen. In Maastricht kunnen jij en je date terecht bij gezellige terrasjes op het bekende Vrijthof. Is jouw date een echte danser(es) en willen jullie wel eens samen een walsje wagen? Neem hem of haar dan mee naar een openlucht concert van de bekende Maastrichtenaar André Rieu. Samen kunnen jullie genieten van de romantische melodieën, opera’s en walsen van het Johan Strauss orkest. Dat belooft een romantische date te worden.

Van datingsite naar Pinkpop
Is Andre Rieu niet helemaal je smaak en houden jij en je date meer van festivals? Ook dan zit je met het daten in Limburg goed. Elk jaar in juni vindt in Landgraaf namelijk Pinkpop plaats, een groot festival waar jij en je date drie dagen lang kunnen genieten van (inter)nationale artiesten. Voor een flirty festivaldate neem je je match dus mee naar Pinkpop. Kun je wel wat festival tips gebruiken? Kijk dan eens naar Pepper’s Festival Survival Guide!

Tour d’amour
Heb je meer zin in een actieve date? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Tour d’amuse. Op de fiets leggen jullie samen een 60 kilometer lange toch af door het idyllische Limburgse heuvellandschap. De perfecte manier om Limburg en jouw date op een ontspannen manier te leren kennen. Onderweg stoppen jullie bij vijf verschillende plekken voor een typisch Limburgse amuse. Date smakelijk.

Blote voeten
Een wandeling door het park is natuurlijk altijd een goed idee voor een eerste date, maar in het Limburgse Brunssum kun je wel een wel een heel bijzondere wandeling maken. In het Blote Voeten Park wandelen jij en je date namelijk op, je raadt het al, blote voeten. Dus willen jullie samen back to nature? Kies dan voor een blote voeten date. En ladies, laat die hoge hakken maar thuis!

Limburgse lekkernijen
Ook voor een culinaire date kun je in het Bourgondische Limburg terecht. Limburg staat bekend om de overheerlijke vlaaien, dus die moeten jij en je date natuurlijk wel even proeven. Dat kan bijvoorbeeld bij brasserie Alt Arce. Deze brasserie ligt direct aan de Maas zodat jij en je date onder het genot van een kop koffie en een stuk vlaai kunnen genieten van een prachtig uitzicht. Een andere aanrader zijn de asperges, ook wel bekend als het Limburgse goud. Heb je zin in een romantische avond? Neem je date dan mee voor een super-de-luxe viergangen aspergediner in het Middeleeuwse Bilderberg Chateau Holtmühle in Tegelen. Bon Appetit!

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl