Daten in Leiden

Daten in Leiden

De gezelligste plekjes in Leiden voor jou en je date...

Twee stadspoorten, negen molens, vijfendertig hofjes, achtentachtig bruggen en twaalfhonderdvijftig rijksmonumenten…Eigenlijk is het hele centrum van Leiden één groot monument! Deze prachtige historische stad is dan ook de perfecte locatie voor een romantische date. Maak samen een stadswandeling door de vele straatjes en hofjes en sluit jullie date af met een heerlijk hapje en drankje bij één van de vele gezellige restaurants. Wat zijn de leukste hotspots van Leiden? Pepper zocht het voor je uit!

Lot en de Walvis
In dit gezellige restaurant aan de haven van Leiden kun je de hele dag terecht voor heerlijke en bijzondere gerechten. Eigenaresse Lot reisde in haar busje ‘de Walvis’ de hele wereld over en opende na terugkomst haar eigen restaurant, Lot en de Walvis, waarin ze al haar reiservaringen, ideeën en souvenirs samenbrengt. En heerlijk plekje voor een relaxte (eerste) date!

Waag
Neem je date mee naar restaurant Waag en diner samen in een rijksmonument uit de zeventiende eeuw! Dit prachtige restaurant wordt ook wel de huiskamer van Leiden genoemd. Net alsof jullie in jullie eigen huiskamer zitten, maar dan net even wat mooier Geniet van heerlijke gerechten en een ontspannen sfeer.

The Bishop
In een prachtig oud pand in de binnenstad van Leiden vind je The Bishop, een hippe gastrobar met een imposante bar, gietijzeren pilaren en een vide met een glazen balustrade die uitzicht biedt op de keuken. Geniet samen van pure en klassieke gerechten met een eigen twist!

Leidse Lente
Bij Galerie Café Leidse Lente kunnen jullie zowel je culinaire als culturele hart ophalen! Geniet samen van lekkere lunch, borrel of diner in het met prachtige vintage meubels ingerichte café, en laat je verrassen door inspirerende kunst, muziek en cultuur. Een relaxte, creative sfeer voor een eerste date!

Roos – Taste & Smile
Op een prachtige locatie in het centrum aan het water vind je ROOS, een klein maar gezellig café waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch, een goede kop koffie en lekkere taartjes. Alles wordt helemaal zelf bereid, en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische en lokale producten. Door de wisselende menukaart is er iedere keer wel weer iets nieuws om te proeven: taste en smile! 

 

Pepper weet het zeker. Daten in Leiden kan kan tot culinaire hoogtepunten leiden.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl