Daten in Groningen? Datingsite Pepper geeft tips!

Daten in Groningen? Datingsite Pepper geeft tips!

Er gaat niets boven Groningen!

Ga jij gezellig daten in Groningen? Dan heb je genoeg te doen! De Hanzestad staat bekend als dé studentenstad van Nederland. Met een gemiddelde leeftijd van 36 jaar is Groningen ook meteen de jongste stad van Nederland. In 2005 won de stad nog de prijs voor Beste Binnenstad. Wat zijn de leukste datingspots van deze noordelijke stad? Datingsite Pepper heeft ze voor je op een rijtje gezet. Er gaat niets boven daten in Groningen!

Meet me @ Martinitoren
De Martinitoren op de Grote Markt is hét herkenningspunt van de stad Groningen, en dus de perfecte plek om af te spreken met je date. Deze toren is ruim 500 jaar oud en hoort bij de naastgelegen Martinikerk. Je kunt deze 97 meter hoge toren natuurlijk gewoon bekijken, maar als je zin hebt in een actieve date kun je hem ook beklimmen. Eenmaal boven genieten jullie van het mooie uitzicht over Groningen, maar natuurlijk ook van elkaar.

Grote Markt
De Grote Markt is het bruisende centrum van de stad Groningen. Samen met je date kun je genieten van de talloze winkeltjes, restaurants en cafés. Voor lekkere koffie kunnen jullie bijvoorbeeld terecht bij koffie-en theehuis De Kostery. Dit eeuwenoude kostershuis ligt aan de voet van de Martinitoren en heeft een romantische sfeer.

Van datingsite Pepper naar live dating in de Peperstraat
Toe aan iets sterkers? Dan is een bezoekje aan De Drie Gezusters een goed idee. Met ruimte voor meer dan 3700 mensen is dit de grootste bar van Europa. Dat belooft wat! Naast de Grote Markt is ook de Peperstraat een aanrader. De Peperstraat staat namelijk bekend als dé uitgaansstraat van Groningen.

Schiermonnikoog
Vanuit Groningen ben je zo op het Friese Waddeneiland Schiermonnikoog. Met de veerboot vertrekken jij en je date vanaf het Groningse dorpje Lauwersoog en binnen 45 minuten kunnen jullie lekker uitwaaien op het strand. Samen met je lovebird vogels spotten of wandelen door de duinen, het kan allemaal. Als bezoeker mag je geen auto meenemen naar Schiermonnikoog, alleen de inwoners rijden er in auto’s rond. Een originele manier om het eiland te verkennen is per huifkar. De huifkarren worden voortgetrokken door sterke Belgische trekpaarden, en tijdens de rit kunnen jij en je date genieten van de mooie bossen, duinen en het strand. Wil je je rit extra romantisch maken? Dan kun je een picknicktocht boeken.

Pieterburen
Ook voor een dierendate zit je in Groningen goed. In het Groningse Pieterburen zit namelijk de bekende Zeehondencrèche van Lenie ’t Hart. Mannen, show your soft side en neem je date mee naar de schattige babyzeehondjes. Tijdens de rondleiding kom je van alles te weten over de zeenhonden, en daarnaast kun is er nog een vaste expositie over de zeehondencrèche. Volgens de ANWB is de zeehondencrèche in Pieterburen het leukste uitje in Groningen, dus dat mag je tijdens het daten in Groningen niet missen!

Drijvend daten
Groningen wordt omringd door water en is een echte waterstad. Voor een actieve date kunnen jullie een kano of waterfiets huren en zo Groningen en elkaar al varend beter leren kennen. Dobberend door de grachten ontdekken jullie Groningen vanaf een andere kant. Artlovers, let goed op bij de bruggen in het Verbindingskanaal. Wanneer de Oosterbrug, Herebrug en Werkmanbrug opengaan, zien jullie mooie kunstwerken.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl