Daten in Den Bosch

Daten in Den Bosch

Gezelligheid kent geen tijd, lees hier over de mooiste plekjes van Den Bosch!

Ga je binnenkort daten in Den Bosch? De hoofdstad van Noord-Brabant staat bekend om zijn gezelligheid. Daarnaast is de stad met de zachte ‘g’ maar liefst drie jaar achter elkaar benoemd tot Meest Gastvrije Stad van Nederland. De perfecte plek voor een gezellige date dus! Om je een beetje te helpen bij het daten in Den Bosch zet Pepper alvast een paar leuke date-ideeën voor jou op een rijtje.

Cultuur
Vestingstad Den Bosch heeft een rijke cultuur, dus als jij en je date cultuur willen snuiven zitten jullie goed. In het centrum van Den Bosch staat de Middeleeuwse Sint-Janskathedraal. Deze gotische kerk is de trots van Den Bosch. Voor een prachtig uitzicht over de stad is het een leuk idee om de toren te beklimmen. Binnen anderhalf uur klimmen jij en je date samen naar de top. Kun je gelijk testen hoe het met de sportieve kant van hem of haar is gesteld. Ook kun je in Den Bosch bij verschillende musea terecht. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Stedelijk Museum. Voor de echte carnavallovers is er zelfs een speciaal carnavalsmuseum: in het Oeteldonks Gemintemuzejum is het altijd feest!

Creatief met je lief
Tijdens het daten in Den Bosch kun je er eigenlijk niet omheen: de Bossche Bol. Deze typische lekkernij wordt gebakken van soezenbeslag, gevuld met slagroom en overgoten met een chocoladelaagje. Heerlijk om te eten, maar nog leuker om zelf te maken! Zijn jullie chocolatelovers? Choco Loca biedt workshops aan waarin jij en je date leren hoe je de perfecte Bossche Bol maakt. Onder het genot van een kopje koffie of thee bakken jullie je eigen bol en na afloop staat er een glaasje Bossche Manus Likeur klaar. De ingrediënten voor een perfecte date!

Flirten in een fluisterbootje
De Binnendieze is de verzamelnaam voor alle waterstromen die door de binnenstad van Den Bosch lopen. Het leuke is dat een groot deel van het waterstelsel ondergronds is omdat het overkapt wordt door gebouwen. Samen met je date geniet je in een speciaal fluisterbootje van een romantische rondvaart. Let wel even op de datum: je kunt alleen van 1 april tot en met 31 oktober een rondvaart maken.

Eten en daten in Den Bosch
In het Bourgondische Den Bosch zitten veel restaurants en eetcafés. Wil jij graag een culinaire date? Dat zit je hier goed. Den Bosch werd in 2010 zelfs uitgeroepen tot Hoofdstad van Smaak. In één van de oudste wijken, Uilenburg, vind je veel lokale restaurants en gezellige kleine bistro’s. Bij eetcafé De Stip kunnen jij en je date bijvoorbeeld terecht voor een echte Brabantse maaltijd. Opvallend is dat De Stip geen kaart heeft, je eet er gewoon wat ze op dat moment hebben. Verder is de Korte Putstraat een aanrader. Deze straat wordt gezien als één van gezelligste terrasstraten van heel Nederland. De ideale plek voor een date met jouw match is restaurant de In den Zevende Hemel. Hier kun je niet alleen lekker, maar ook nog eens superromantisch dineren in het kaarslicht!

Los in Den Bosch
Den Bosch heeft drie populaire uitgaansgebieden. De Korenbrugstraat in Uilenburg staat bekend als één van de gezelligste borrelstraatjes. Ook op de Parade en de Korte Putstraat kunnen jij en je date terecht voor een avondje uit. Hebben jullie zin in een avondje nostalgie, dan is café de Cosmopoliet perfect. Met de muziek uit de 80’s en 90’s waan je je in een andere wereld. Haal je plateauzolen maar vast uit de kast! Ook café Tic Tac is een aanrader. Dit bruine café is door zijn moderne inrichting zowel gezellig als trendy en er worden verschillende soorten muziek gedraaid. Bij Roels aan de Korte Putstraat kun je op donderdagvond terecht voor een live-piano entertainment, een soort Crazy Piano’s maar dan in Den Bosch. Ga los in Den Bosch!

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl