Brakke zondag

Brakke zondag

De volgende ochtend ben ik behoorlijk brak van de wijn.....

De volgende ochtend ben ik behoorlijk brak van de wijn. Ik heb Nigel uiteindelijk geen bericht gestuurd en daar ben ik achteraf wel blij om. 

Ik ben niet meer op zoek naar losse flodders, ik ben wel toe aan iets serieus nu. 

Ik kijk op Instagram en zie een bericht van Sam. “I’m going to visit the city today to pick something up. Could stop by your place after that?” 

Ik ken sam via een dating app. We hebben al vaker afgesproken en eigenlijk is er niets mis met hem, of het contact dat we hebben, maar toch voel ik nog geen vonk. 

Ik heb een kater maar ik weet dat ik me bij Sam niet leuker voor hoef te doen dan dat ik ben, en ik heb wel zin in een dagje chillen en films kijken. 

“How many hours do I have before that?” Ik moet nog een beetje wakker worden, douchen, aankleden, de hele mikmak. En met een kater ligt het tempo van alles wat ik doe altijd een stuk lager. 

“About two hours.” Oke top, dat ga ik redden. “Please don’t hurry, and be aware of the fact that I’m more dead than alive haha.” 

Geen idee of ik dat gezegde zo goed vertaal, maar Sam snapt vast wat ik bedoel. 

Twee uur later staat Sam voor de deur. Als ik open doe ben ik verbaasd over hoe leuk hij gekleed is. Zwarte broek en schoenen, wit met zwart geblokt shirt, zonnebril en een zwarte hoed. Echt een hele toffe outfit, staat hem goed! 

Ik laat hem binnen en we drinken een colaatje op de bank. En zoals verwacht gaan we daarna een film kijken. Ik ben ook nergens anders toe in staat door de kater die ik heb. 

Trek heb ik wel, dus we bestellen eten. Ik vind het fijn Sam weer te zien. 

We zitten we lekker tegen elkaar aan op de bank, beetje kletsen, beetje film kijken en lekker eten. Hij vraagt of ik nog dates heb gehad en ik vertel hem over de ervaring van de week ervoor. 

“You need to be clear Ruth, don’t ghost people.” Ik ben verbaast over die uitspraak. Bedoelt hij dat hij vindt dat ik ghost? Niet naar hem toe toch? 

“I don’t do that? Not on purpose at least?!” Sam moet lachen en geeft me een kus. Hmm, misschien vind hij mij leuker dan ik dacht? 

“I can’t start something serious now, cause I might need to move to Germany or Belgium for work.” Ik daar op dat dat jammer zou zijn, dat hij dan net een beetje gewend is in Nederland. 

Of hij daarmee een soort van uitlegt waarom hij en ik niet serieuzer zijn dan hoe we nu zijn weet ik niet zeker. Ik heb altijd gedacht dat hij er niet zo mee bezig was, maar hij geeft nu kleine signalen die me doen twijfelen. 

Ik denk, doordat ik hem heb ontmoet tijdens corona, en we niet de deur uit konden voor drankjes enzo, dat ik snel te comfortabel bij hem ben geworden. Dat draagt eraan bij dat ik echt moeite voor Sam hoeft te doen, en dat is wel wat ik een beetje nodig heb.

Als Sam en ik samen de deur uit lopen omdat ik naar de Albert Heijn en hij naar huis gaat vraagt hij me wat ik zondag ga doen. “Do you have a date?” Haha nee Sam, ik heb geen date. “How can you be sure?” 

Sam lijkt er niet gerust op. “Unless you are asking me for a date, I won’t have a date.” Dat lijkt een bevredigend antwoord voor hem. “Good, then it’s a date” zegt hij met een glimlach. 

We geven elkaar een knuffel en een kus en lopen beide de andere kant op. 

Door dat hij iets zei over ghosten van mijn kant voel ik de behoefte om hem later op de dag te appen en te vragen of hij veilig thuis is gekomen. Op deze manier hoop ik te ontkrachten dat ik een ‘ghoster’ ben. Maar als ik alleen “Yes, just got home” als antwoord krijg ben ik weer teleurgesteld. Ik zou het wel leuk vinden als hij nog iets zegt in de trant van dat hij het leuk vond om me weer te zien. Dat is iets waar ik gevoelig voor ben en wat ik leuk vind, ondanks dat iemand (Sam in dit geval ook) tijdens de date zelf al zegt dat hij het gezellig of leuk vond om me weer te zien. Maar helaas blijft het stil.

Maandag spookt Sam veel door m’n hoofd. Ik heb zin om iets te doen met hem, anders dan thuis zitten en een film kijken. Naar het strand, dat lijkt me leuk. Geen idee of hij daar al eens geweest is sinds hij in Nederland is. Zo niet vind ik het extra leuk om hem daar mee naar toe te nemen. “Have you been to the Beach here? I want to go tomorrow after work?” 

Het duurt niet lang voordat ik antwoord krijg. “Haha, not tomorrow. Thursday maybe?” Hmm, dat is niet het enthousiasme dat ik had verwacht, of had gehoopt. “Or sunday?” 

Donderdag vind ik op de een of andere manier geen geschikte dag. “Haha, let’s do wednesday” krijg ik nogmaals als tegenvoorstel. Ik ga akkoord. Leuk, woensdag it is, zin in!

In de blog van volgende week lees je hoe mij avondje strand met Sam verloopt.

Liefs,

Ruth

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl