Bioscoop date?

Bioscoop date?

Samen een filmpje kijken en achteraf onder het genot van een drankje napraten? Zo maak je je bioscoop date een succes!

Wordt het een enge thriller, een vrolijke animatiefilm, of gewoon een lekkere ‘romcom’? Een bioscoop-date is niet de meest spectaculaire date, maar het is zeker wel een manier om je date luchtig en relaxed te houden. De bioscoopzaal kent geen praatstoelen, dus geen zorgen over wat je moet zeggen. Wel indruk maken? Pepper geeft jou dating tips voor tijdens je bioscoop-date!

Zoet of zout?
Een grote bak popcorn tussen jullie in, telefoons op stil en de film kan beginnen. Ben je niet zo’n prater, of ben je nog een beetje nerveus? Als je op bioscoop-date gaat, kan je nog rustig even wennen aan je gezelschap en hoef je je nog niet druk te maken over wat je allemaal moet zeggen. Maar je wilt natuurlijk wel een beetje indruk maken. Hoe doe jij dat?

Thriller of romcom?
Indruk maken tijdens een film is een lastige klus. Het is donker, je kan niet praten. En je zit natuurlijk naast elkaar, dus oogcontact is ook niet zomaar gemaakt. Gelukkig begint je bioscoop-date niet pas als de lichten dimmen in de zaal. De keuze voor de film is al een eerste punt van aandacht. Welk filmgenre kiezen jullie? Ook hiermee helpt Pepper je. Onderzoek van Pepper geeft aan dat 39% van de singles een comedy het meest geschikt vindt als filmgenre bij de eerste date. Meer weten over het filmonderzoek van datingsite Pepper? Hier vindt je meer informatie.

Pak het anders aan
Een spectaculaire date of niet: je kan er altijd je eigen draai aan geven. Richt bijvoorbeeld thuis je eigen bioscoopzaal in. Leen of huur een beamer, maak van je bank een romantische loveseat, kaarsjes aan, licht gedimd en je privébioscoop is klaar. Een andere manier om wat meer privacy te hebben is de drive-inbioscoop of buitenbioscoop. Zo maak je jouw bioscoop-date anders dan anders. Besluit je toch relaxed de goede oude bioscoopzaal in te duiken? Pepper geeft je dating tips!

Dating tips voor jouw bioscoop-date

  • Maak je eigen snoepjes/ koekjes en sneak ze mee naar binnen
  • Deel de popcorn
  • Maak gebruik van het gebrek aan ruimte
  • Deel je drinken: neem 2 rietjes
  • Onthoud bruikbare quotes uit de film
Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl