Alternatieve dating in Delft

Alternatieve dating in Delft

Zin in iets anders? Doe eens gek in Delft!

Dating in Delft is om meerdere redenen tof. De stad die bekend staat wegens zijn delfsblauwe gloed is de kern van alle grafische en creatieve opleidingen. Dating in Delft inspireert, daarom geven we je anti-cliché dating tips geïnspireerd door het mooie Delft.

1. Don’t forget to play
Ga met je date naar de Ikea. Ga in één van de nagebouwde woonkamers zitten en speel het ‘echte’ leven na. Zo kom je er snel genoeg achter of je date een beetje humor heeft. Het is ook een leuke manier om er achter te komen waar je date van houdt. Dating in een bouwmarkt kan dus gewoon. En dat, gewoon in Delft.

2. Appeltje eitje
Hulde aan de padvinders voor deze dating tip in Delft. Speel samen het spel ‘voor een appel en een ei’. Ga met een onbenullig voorwerp op pad. Ruil op straat, op de markt, in winkels of bij mensen aan de deur voor een iets beter, groter of mooier voorwerp. Wie is de betere onderhandelaar van jullie? Je moet even je gêne aan de kant zetten, maar lol zal je hebben. En (!), zo investeer je meteen in jullie gezamenlijke inboedel.

3. Roundabout
Ga gek, ga picknicken midden op een rotonde. Delft heeft een aantal mooie rotondes. Dit is wat ons betreft dating to the maximum. Neem een selfie stick mee, installeer deze en film de verbaasde gezichten van de mensen die om jullie heen circuleren. Leuk voor jullie after date party.

4. Doordraaien!
Ga op restauranttocht. Hoe? Selecteer een x aantal restaurants. Bij het eerste restaurant drink je wat en bij de tweede ga je voor een voorafje. Bij de derde voor het hoofdgerecht en bij de vierde het toetje. Blijf in een straal van maximaal 1 kilometer zodat misses pijnloos op hakken kan lopen. Beestenmarkt is een goede optie, dating in Delft wordt zo één grote beestenboel.

5. *Tring tring*
Huur een tandem! Fietsen was nog nooit zo knus. Wie gaat er voor op? Kan jij de controle loslaten? Of heb je liever de touwtjes in handen? Wissel af en toe om beide plekken te ervaren. Delft heeft een uitgebreid fietsnetwerk. Zo kun je samen, lekker burgerlijk, citytrappen door Zuid-Holland.

6. “Ben IK dat?!”
Haal de arty side in je naar boven en teken elkaar na. Jullie moeten beide wel tegen een stootje kunnen. Voor het geval je een afgrijselijk exemplaar voor je snufferd krijgt. Maar met een beetje zelfspot en wat respect naar mekaar moet het goed komen.
Heeft dit het ijs gebroken? De echte durfallen kunnen een stapje verder gaan. Schilder elkaars gezicht en ga de straat op. Maak mensen aan het lachen en schiet leuke kiekjes. Van een goedlachse date verzekerd!

Dating in Delft hoeft niet perse zo krankjorum. Kijk voor meer conservatieve – maar leuke – dates bij onze andere blog over Delft.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl