Alle singles doen mee met de grootste blind date van Nederland

Alle singles doen mee met de grootste blind date van Nederland

Het is bijna valentijnsdag, doe jij mee?

Het zou karaktermoord zijn als we niets op Valentijnsdag zouden doen. Het is dè dag om de liefde te vieren en wij vinden dat juist de singles in het zonnetje gezet moeten worden. De grootste blind date van Nederland vindt op 14 februari plaats en jij bent uitgenodigd! Samen met onze vrienden van Couverts gaan we een culinaire blind date organiseren voor de leukste singles van Nederland.

We hebben verschillende restaurants geselecteerd verspreid door Nederland. In Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Nijmegen en Enschede staan lange singles tafels klaar voor een gezellige avond en hopelijk mooie liefdesverhalen. Deze restaurants vormen, als je de landkaart van Nederland bekijkt, een hart.
Een beetje zoet, maar stiekem ook erg leuk want de liefde krijgt zo een bijzondere en historische lading. Singles van alle leeftijden en uiteenlopende interesses kunnen elkaar ontmoeten tijdens en onder het genot van een feestelijke Valentijns-maal. De leukste date-verhalen worden getrakteerd op een romantische vervolgdate bij een van de bij Couverts aangesloten restaurants.

De actie is gesloten. Je kunt helaas niet meer meedoen. Houd de Pepper Magazine in de gaten voor leuke acties.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl