86% match: het kon geen toeval zijn!

86% match: het kon geen toeval zijn!

Pepper ervaring van Susan en André

Yes! We hebben weer een heel leuk succesverhaal ontvangen, wij hebben in ieder geval vol spanning hun verhaal gelezen. Susan en André moesten wat hobbels overkomen tijdens het online daten, maar na de eerste ontmoeting zijn ze niet meer uit elkaar leven te bedenken en enorm gelukkig. En allemaal te danken aan het matchingspercentage van 86 procent… Veel geluk namens het Pepper team!

Wij, André en Susan kwamen elkaar tegen op Pepper. Ik (Susan) kreeg een like van André, maar was op dat moment in een andere date verwikkeld en vond het niet fair om tegelijkertijd met verschillende matches te daten en dingen door elkaar te laten lopen. Bovendien zag ik in André’s profiel punten waarvan ik vrijwel zeker was dat dat zou gaan botsen. En dus concludeerde ik dat hij geen partij was voor mij. Maar André was geen opgever en waagde na die like zich aan een berichtje.

Bijna de boot gemist!
Ik zat op dat moment net slecht in m’n vel vanwege een negatieve date-ervaring en was er wel even klaar mee. Mijn reactie was dan ook dusdanig “bitchy” dat ik mij achteraf daar nu haast voor schaam… Gek genoeg daagde dat André juist uit om verder met mij in gesprek te gaan, maar toen ik duidelijk was geweest dat het volgens mij niks kon worden, bleef het ruim een week stil van zijn kant. In die week kwam ik meer tot mezelf en merkte ik dat André me bezig bleef houden, al wist ik niet waarom! Tot mijn stomme verbazing zag ik toen voor het eerst ook op de site dat wij een matchingspercentage van 86% hadden! Dat was nog niet eerder voorgekomen bij mijn andere matches. Dit, samen met zijn vasthoudendheid deed mij besluiten er nog één berichtje aan te wagen; ik wilde persé weten waarop hij onze kansen baseerde…

Hierdoor nam ons contact een hele andere wending en kwamen we al gauw in gesprek. André gaf echter aan inmiddels met een andere date “in gesprek” te zijn en ik voelde lichte paniek; was ik te laat?! We voelden dat we toch een enorme klik hadden maar de manier waarop mijn toon veranderd was, voelde voor André niet helemaal vertrouwd. Nadat ik een pleidooi had gehouden voor het overbruggen van verschillen, kwam er van zijn kant een wel heel bijzondere vraag, namelijk: “Voor ik reageer op jouw bericht, ben jij echt?”

Ik vond het hilarisch en heb alles gedaan om te bewijzen dat dit diegene was op de foto’s, tot aan een screenshot van m’n inschrijving in juni! Toen hij gerustgesteld was hebben we besloten verder te communiceren via whatsapp, en hebben een date gepland.

Alles voelde zo goed
In de tijd tot de allereerste date voelden we allebei al vlinders, maar hielden dat nog even stil voor elkaar, hoewel we ook al uren konden appen en bellen. Onze eerste belafspraak duurde maar liefst 4 uur! Daarna ging het snel, onze eerste date was een groot succes, we voelden allebei een enorme vonk overspringen en wisten dat het goed zat. Dit gevoel heeft zich alleen nog maar meer verdiept en we zijn nu niet meer uit elkaars leven weg te denken. We genieten van alle mooie dingen die we beiden zolang hebben gemist en kijken uit naar een heel zonnige toekomst die ons toelacht!

Het begin van iets moois
We zijn in een droom beland waarvan we nog altijd denken dat we daaruit wakker worden en het werkelijk een droom bleek te zijn. Wij zijn intens gelukkig met elkaar en weten heel zeker dat we voor elkaar bestemd zijn. En die verschillen? Daar lachen we nu om, evenals om mijn bitchy gedrag aan het begin en zijn argwaan of ik wel echt was! Nogmaals dank voor jullie mooie site, heel veel succes en ga zo door!

Heel veel liefs, Susan & André

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl