5 datingtips voor vrouwen

5 datingtips voor vrouwen

Jezelf zijn is regel 1, maar wat vinden mannen nou nog meer aantrekkelijk?

Na een tegenvallende date is het eenvoudig de ander de schuld te geven. Dating afknappers van vrouwen zijn algemeen bekend: een slechte adem, een gebrek aan gevoel voor humor of een onverzorgd uiterlijk. Wat vinden de mannen nu juist not done aan een vrouw? Pepper geeft vijf datingtips, dit keer speciaal voor vrouwelijke daters.

1. Take a breath
Mannen zijn allergisch voor claimen. Ken je de film ‘How to lose a guy in 10 days?’ Goed en vermakelijk voorbeeld van hoe het dus niet moet! Wat je wel kan doen is hem subtiel laten merken dat je hem leuk vindt. Dit doe je niet door hijgend in zijn nek te vertellen dat je de moeder van zijn kinderen wil worden. Nee, subtiel. Door bijvoorbeeld een kleine aanraking op z’n arm of een flirterige glimlach. Remember, spanning opbouwen loont!

2. Be a lady
Houd het fatsoenlijk. Algemeen Beschaafd Nederlands, daar is niets mis mee. Met grof taalgebruik schrik je hem waarschijnlijk af. Hij moet je wel kunnen meenemen naar zijn ouders natuurlijk. Oh, en verwar het niet met chique en kakkerig gezwets. Het kan dan overkomen alsof je uit de hoogte doet en arrogantie is  natuurlijk niet echt charmant.

3. Lees een boek
Intelligentie wordt als aangename eigenschap gezien. Wij snappen niet waarom, maar sommige vrouwen voelen zich prettig in de rol van ‘dom blondje’. Mannen vinden dit niet aantrekkelijk dames. Er wordt niet van je verwacht dat je een oplossing hebt voor het klimaatprobleem, maar doe je in ieder geval niet dommer voor dan dat je bent.

4. Denk niet voor de ander
Communiceer, wees duidelijk naar hem in wat je wilt en bedoelt. In hints praten werkt meestal niet. En denk vooral niet voor de ander. Hoe groot is de kans dat je dat daadwerkelijk kunt? Mannen houden meer van duidelijke taal en doorgronden hints soms anders dan vrouwen. Het laatste dat je wilt is anders overkomen dan hoe je bent…

5. Drankorgeltje
Dronkenmanspraat is niet sexy. Lachwekkend misschien, maar afstotelijk. Twee drankjes is dus OK, 10 drankjes NEE. Oftewel, drinken met mate is een pré.
Jij wilt toch ook een date die nuchter is? Laten we ons hier dan allemaal braaf aan houden, dan is iedereen blij!

Kortom: geen getut is het credo, wees slim, zelfstandig en jezelf. Mannen, ook voor jullie hebben we natuurlijk datingtips dus klik lekker verder.

Ontmoet de leukste singles
Veilig daten doe je zo

Veilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Volg ons op social media

De niet zomaar datingsite.

Volg ons op onze socials:

2022 Powered and designed by Buzzel ©

Contact

Connection Media BV
Brandingdijk 82
3059 RB ROTTERDAM

Pepper is onderdeel van Connection Media BV
www.connection-media.nl