Datingsite Pepper: vind jouw liefde online met dé dating site!
Vind ook je grote liefde
op Pepper

De niet zomaar een datingsite

De leukste singles, alleen complete profielen
Betrouwbaar: Alle profielen worden handmatig gecontroleerd
Makkelijk en snel in contact met andere serieuze singles
Ontmoet de leukste singles
pepper 5 jaar
Pepper verdubbelt jouw abonnement!

Als je tussen 23 mei en 5 juni een abonnement afsluit, dan verdubbelt Pepper de duur ervan. Zo kun je voor hetzelfde geld twee keer zo lang genieten! Lees verder.

Datingsite profiel
Hoe werkt Pepper?

Pepper is anders dan andere datingsites. Bij Pepper kom je over zoals je echt bent. Wij denken dat een foto meer zegt dan 1000 woorden. Bij Pepper maak je dan ook een collage van jouw interesses in plaats van een lange beschrijving. Niet alleen mooi, maar ook een feestje om het te maken. Meld je dus nú gratis aan.

datingsite service
Onze persoonlijke service
 • Onze klantenservice is elke avond tot 23.00 uur bereikbaar
 • Alle profielen worden handmatig gecontroleerd
 • Heb je een vraag? Neem contact op met een medewerker van de Live Chat Hulp
 • En anders kun je ons ook mailen
Ervaring Pepper
Ervaringen van de singles

Tim& Roos: “Ik hoop dat alle singles hier de liefde van hun leven gaan vinden.
Marc& Regina: “… En toen wij een bijzondere naam wilden die je niet veel hoort, stond voor ons de naam Pepper vast!!”

Meer ervaringen Pepper

veilige datingsite
Veiligheid en zekerheid

We begrijpen dat als je gaat daten je niet overal je gegevens achter wil laten. Pepper gaat secuur om met jouw gegevens en we voldoen aan de strengste eisen voor jouw veiligheid. Wij gebruiken alleen een beveiligde verbinding (https) en we zijn aangesloten bij Thuiswinkel en zijn medeoprichter van het keurmerk Veilig Daten.

Meer over veilig daten

online-dating
Meer over liefde en dating

Pepper Magazine gaat over het wonder dat liefde heet. Dating tips, nieuws, inspirerende verhalen, maar ook ervaringen met Pepper, onderzoeken en dating.

Pepper Magazine

social_facebook     social_google     social_pinterest     social_twitter
icon-thumb-up
Anderen vinden ons de leukste datingsite
  Pepper is de leukste datingsite met de leukste singles, hier heb je het bewijs:

  • In 2013 zijn wij met stip op de tweede plek binnengekomen als Meest betrouwbare datingsite van Reader’s Digest Trusted Brands
  • Uit onderzoek is gebleken dat singles Pepper aanwijzen als één van de datingsites met de leukste singles en de meest betrouwbare indruk
App datingsite
Dè dating app

Uit onderzoek is gebleken dat singles behoefte hebben aan dating profielen met meer diepgang. Meer dan driekwart (78%) van de Nederlandse singles vindt dat de meeste dating apps alleen op het uiterlijk van singles focussen. Bijna negen op de tien van de Pepper singles (89%) geeft aan dat een ideaal dating profiel een combinatie moet zijn van selfies, hobby’s en overige interesses van hun matches. Daarom hebben we een nieuwe Pepper iOS en Android dating app gebouwd: één oogopslag meer diepgang.

Dating App StoreAndroid App Google

Beste-datingsite
Beste datingsite

Singles van Nederland hebben Pepper tot favoriete datingsite bekroond! We hebben deze Thuiswinkel Award gewonnen omdat we hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice.

datingsite pepper home
Singles op Pepper

Pepper is een datingsite voor alle singles. Hier heb je een paar kenmerken van de bij ons ingeschreven singles:

 • 80% is tussen de 25 en 45 jaar
 • Ze zijn nieuwsgierig en ondernemend
 • Ze willen hun online dating avontuur tot een succes maken
Online daten is leuk. Bij Pepper willen we dat jij van het daten kunt genieten. Daarom vinden we veilig daten belangrijk. Wij doen ons best onze datingsite zo veilig mogelijk te houden. Alle profielen worden elke dag handmatig gecheckt. Daarnaast gaan we vertrouwelijk om met je gegevens. Pepper heeft geen zoekfunctie, daardoor blijf je anoniem.
De beste online dating tips, samengesteld door het ervaren Pepper team. Wil je inspiratie voor een originele date? Benieuwd naar de voordelen van single zijn of wil je de succesfactor van een geslaagde date weten? Van dating etiquette tot absolute no go's. Ervaren dater of kom je net kijken, datingsite Pepper helpt jou op de weg. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je eerste date en weet je zeker dat je een goede indruk achterlaat. Veel plezier!