Vind ook je grote liefde op Pepper

De niet zomaar een datingsite

Bekijk direct de leukste singles
Ik ben een
Ik zoek een
De mooiste profielenEn de leukste singles
BetrouwbaarAlle profielen worden handmatig gecontroleerd
Snel een leuk gesprekMakkelijk en snel in contact met andere serieuze singles
1plus1isPepper
1 + 1 = Pepper

De liefde is prachtig, cliché, ongrijpbaar en herkenbaar. En veel dichterbij dan je denkt. Komend jaar gaan wij de liefde vieren. Vind ook je grote liefde op Pepper.

Beste-datingsite-Pepper-Thuiswinkel
Beste datingsite

Singles van Nederland hebben Pepper tot favoriete datingsite
bekroond! We hebben deze Thuiswinkel Award gewonnen omdat we hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice.

icon_home_smile
Singles op Pepper

Pepper is een datingsite voor alle singles. Hier heb je een paar kenmerken van de bij ons ingeschreven singles:

  • 80% is tussen de 25 en 45 jaar
  • Ze zijn nieuwsgierig en ondernemend
  • Ze willen hun online dating avontuur tot een succes maken
Datingsite-Pepper-ervaringen
Ervaringen van de singles

“Ik hoop dat alle singles hier de liefde van hun leven gaan vinden.” Tim en Roos“… En wij een bijzondere naam wilden die je niet veel hoort, stond voor ons de naam Pepper vast!!” Marc en Regina

Datingsite-Pepper-profiel
Hoe werkt Pepper?

Pepper is anders dan andere datingsites. Bij Pepper kom je over zoals je echt bent. Wij denken dat een foto meer zegt dan 1000 woorden. Bij Pepper maak je dan ook een collage van jouw interesses in plaats van een lange beschrijving. Niet alleen mooi, maar ook een feestje om het te maken. Meld je dus nú gratis aan.

icon-live-chat
Onze persoonlijke service
  • Onze klantenservice is elke avond tot 23.00 uur bereikbaar
  • Alle profielen worden handmatig gecontroleerd
  • Heb je een vraag? Neem contact op met een medewerker van de Live Chat Hulp
  • En anders kun je ons ook mailen
icon_home_lock
Veiligheid en zekerheid

We begrijpen dat als je gaat daten je niet overal je gegevens achter wil laten. Pepper gaat secuur om met jouw gegevens en we voldoen aan de strengste eisen voor jouw veiligheid. Wij gebruiken alleen een beveiligde verbinding (https) en we zijn aangesloten bij Thuiswinkel en zijn medeoprichter van het keurmerk Veilig Daten.

De-leukste-datingsite
De leukste datingsite

Pepper is de leukste datingsite met de leukste singles, hier heb je het bewijs:

  • In 2013 zijn wij met stip op de tweede plek binnengekomen als Meest betrouwbare datingsite van Reader’s Digest Trusted Brands
  • Uit onderzoek is gebleken dat singles Pepper aanwijzen als één van de datingsites met de leukste singles en de meest betrouwbare indruk
Meer over liefde en dating

Op de Pepper blog lees je meer over liefde, dating en dating tips. Benieuwd? Check de blog.

social_facebook     social_google     social_pinterest     social_twitter
Online daten is leuk. Bij Pepper willen we dat jij van het daten kunt genieten. Daarom vinden we veilig daten belangrijk. Wij doen ons best de website zo veilig mogelijk te houden. Niet voor niets is Pepper in 2013 stipt op 2 gekomen uit betrouwbaarheidsonderzoek van Reader's Digest. Alle profielen worden elke dag handmatig gecheckt. Daarnaast gaan we vertrouwelijk om met je gegevens. Pepper heeft geen zoekfunctie, daardoor blijf je anoniem.
De beste online dating tips, samengesteld door het ervaren Pepper team. Wil je inspiratie voor een originele date? Benieuwd naar de voordelen van single zijn of wil je de succesfactor van een geslaagde date weten? Van dating etiquette tot absolute no go's. Ervaren dater of kom je net kijken, Pepper helpt jou op de weg. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je eerste date en weet je zeker dat je een goede indruk achterlaat. Veel plezier!