5daters

Wij geloven hélemaal in online daten. Jammer dat er geen goede sites zijn.
Daarom willen we er een bouwen. Met jouw hulp.

 
HOME
ONS ONDERZOEK
DENK MEE
POLLS
DE TUSSENSTAND

HEIKE

   
11/02/2011
Nog een DNA match filmpje

Dna & Daten, een match die steeds meer aandacht krijgt in de datingwereld. Want wanneer je DNA matcht aan dat van je partner, kan dat bepaalde voordelen hebben: een beter sexleven - hogere vruchtbaarheidscijfers - verhoogde kans op vorming van een duurzame en succesvolle relatie. Niet mis en reden te meer om ook op basis van DNA te matchen. Dat bleek al uit de uitzending van Labyrinth, maar ook uit dit filmpje.

Wat hier wordt gezegd en wat zeker belangrijk is, is dat je daarnaast ook op sociale aspecten bij elkaar moet passen. Want je DNA kan nog zo goed matchen, maar als het sociaal niet matcht (broer/zus)… Verder ben ik ook benieuwd hoe het zit als je DNA niet goed bij elkaar matcht, maar sociaal 100%. Dat laten de voorbeelden en onderzoeken niet zien en daar zou ik nou wel bewijs van willen zien…
Het kan dus een extra tool zijn.

 
 
 

POLL

Wat vind jij van ons initiatief?

WIE ZIJN WIJ?

titelvideo

Even voorstellen! Wij zijn Justine, Michiel, Heike, Dianne en Martijn en wij hebben een plan. Wij geloven echt in online daten maar waarom zijn datingsites altijd zo waardeloos? Dat kan toch beter? De komende maanden gaan wij dat uitzoeken zodat we met onze bevindingen én jouw hulp de perfecte datingsite kunnen bouwen.

 

MEEST GELEZEN

» Vooruit met de geit: Daten met Dieren!

DE TUSSENSTAND

Wat heeft ons onderzoek tot nu toe opgeleverd? Bekijk hier de uitkomsten van onze experimenten. Laat weten wat je ervan vindt. En geef je eigen commentaar »

DENK MEE

Wat zijn jouw ervaringen met online daten?
Laat ons weten wat je denkt. Vertel ons over jouw (disaster) dates. Geef ons tips. Schrijf alles wat je wilt nu op ons forum. »

FACEBOOK

FLICKR

Wil je op de hoogte blijven?

About | Contact | Disclaimer