5daters

Wij geloven hélemaal in online daten. Jammer dat er geen goede sites zijn.
Daarom willen we er een bouwen. Met jouw hulp.

 
HOME
ONS ONDERZOEK
DENK MEE
POLLS
DE TUSSENSTAND

HEIKE

   
29/04/2011
Liefde is... een achtbaan
title

De zomer is begonnen! Alles lijkt zo veel mooier in het licht van de zon. En iedereen is vrolijk. LOVE is in the air! Maar in de waan van de dag rennen we van hot naar her zonder dat we soms nog doorhebben dat de liefde zo dichtbij is en in kleine dingen zit.

Liefde is vertrouwen, je vrij voelen, jezelf kunnen zijn, vreugde, puurheid, alleen maar samen willen zijn, alles aankunnen en duizenden kriebels. Het is zo’n onnoemelijk groot begrip. Tenminste het KAN zo groot worden.

 

Liefde is klein, teder en zacht. Het is een zaadje dat je plant en uit kan groeien tot iets groots en bijzonders. We hebben zo’n romantisch beeld van liefde en daardoor is de verwachting van dit kleine, simpele woord vaak enorm groot. Met liefde, geduld en aandacht kan liefde uitgroeien tot dit mooie breekbare geluk.

 

Doordat je het grote van liefde al eens hebt meegemaakt, vergeet je dat het zo klein begint. Geven we dit kleine wel genoeg kans en aandacht het te laten groeien?

 

Tja, je denkt nu misschien dat ik verliefd ben omdat ik zo vol van dat ene woordje ben.

Nee man, ik ben gewoon verliefd op het leven zelf! En dat ik dit stukje schrijf terwijl ik in de achtbaan zit (adrenaline aanmaken middels thrillseeking geeft hetzelfde gevoel als verliefdheid, waarbij je o.a. ook je bloeddruk, adrenaline en cortisol-levels verhoogd) draagt zeker bij aan de verliefde gevoelens...

 
 
 

POLL

Wat vind jij van ons initiatief?

WIE ZIJN WIJ?

titelvideo

Even voorstellen! Wij zijn Justine, Michiel, Heike, Dianne en Martijn en wij hebben een plan. Wij geloven echt in online daten maar waarom zijn datingsites altijd zo waardeloos? Dat kan toch beter? De komende maanden gaan wij dat uitzoeken zodat we met onze bevindingen én jouw hulp de perfecte datingsite kunnen bouwen.

 

MEEST GELEZEN

» Vooruit met de geit: Daten met Dieren!

DE TUSSENSTAND

Wat heeft ons onderzoek tot nu toe opgeleverd? Bekijk hier de uitkomsten van onze experimenten. Laat weten wat je ervan vindt. En geef je eigen commentaar »

DENK MEE

Wat zijn jouw ervaringen met online daten?
Laat ons weten wat je denkt. Vertel ons over jouw (disaster) dates. Geef ons tips. Schrijf alles wat je wilt nu op ons forum. »

FACEBOOK

FLICKR

Wil je op de hoogte blijven?

About | Contact | Disclaimer