5daters

Wij geloven hélemaal in online daten. Jammer dat er geen goede sites zijn.
Daarom willen we er een bouwen. Met jouw hulp.

 
HOME
ONS ONDERZOEK
DENK MEE
POLLS
DE TUSSENSTAND

JUSTINE

   
08/02/2011
Tussenstand Onderzoek Tot Nu (mede dankzij jullie, lezers!)

Justine geeft een kort overzicht van hoe het er nu voorstaat met alle input van de ervaren daters op de website en de experimenten die we zelf uitvoeren.

Hou je alleen van woord, en niet van beeld en stereogeluid dan kun je het ook rustig nalezen bij de tab Tussenstand.

 
avataranonym
anoniempje2, 07 March, 14:54:
Nou, anoniem ik ben het niet met je eens. Ik heb zelf 2 opleidingen afgerond en heb ook al partners gehad met een totaal ander opleidingsniveau en een simpel baantje zoals jij dat noemt. Dat is geen match. Ik zal een voorbeeld noemen (en weet nu al dat ik de hele wereld over mij heen krijg, maar so be it): iemand, die bijv. een business manager is wil zijn of haar verhaal wel eens kwijt of zit met iets zakelijks waar hij/ zij graag over wil praten en misschien zelfs wat tips hoopt te ontvangen. Hoe matcht dit met de stratenmaker/ vuilnisman/ interieurverzorger op de hoek? Ik zeg niet dat alle "hoog opgeleiden" matchen, maar ik zou het erg prettig vinden als mijn partner en ik elkaar aanvullen. Ongeveer 80% van de daters op de datingsites zeggen dat ze minimaal HBO-niveau hebben en dan komt de aap uit de mouw... Nee, opleiding zegt niet alles, maar het moet wel matchen en grof gezegd kijk ik er ook wel naar aangezien mijn ervaring mij dit geleerd heeft.

Zal wel een leuke discussie worden;)
avataranonym
maikel, 02 March, 00:25:
Leuk initiatief, maar gaat nooit lukken, er komen alleen dit jaar nog 3 a 4 datingsites bij met soort van andere opzet, nogmaals leuk, maar jullie zullen niet slagen, er zijn er al teveel en wi je slagen zal ej paar ton moeten investeren...
avataranonym
Mike, 27 February, 17:53:
Zowieso zouden profielen waar nagenoeg niks ingevuld wordt niet actief moeten worden, voorkomt tevens een hoop fakers en ergernissen
avataranonym
anoniem, 21 February, 21:12:
Regel het dan ook zo dat je niet alleen op opleiding of salaris kunt selecteren. Want wat heb je liever iemand met een hoog salaris en die vreemdgaat bij het leven. Of iemand die trouw is en een simpel baantje heeft? Want nu word er te veel naar salaris en opleiding gekeken. Wat mij betreft!
avataranonym
Leuke gast, 20 February, 00:59:
Btw: Je zou het categoriseren nog zo kunnen instellen dat iemand met een beperkt ingevuld profiel ook beperkte mogelijkheden heeft op een profiel van iemand die een volledig ingevuld profiel heeft. Technisch oet het mogelijk zijn! ;-)
avataranonym
Leuke gast, 20 February, 00:49:
Filteren is op zich prima, maar laat mensen niet te veel vragen invullen, daar hebben de meesten geen trek in en dan haakt men sneller af. Je kan de boel ook categoriseren zodat daters zelf kunnen kiezen hoeveel ze in vullen en waar ze willen zoeken. Voorbeeld: categorie 1= volledig ingevuld profiel (kans dat iemand ok is, is dan groot, categorie 2= 90% ingevuld profiel (nog steeds redelijk betrouwbaar) En zo verder tot bijvoorbeeld categorie 10= erg weinig ingevuld (contacten van deze persoon op eigen risico) Ideetje? ;-) Verder moet een datingsite volledig gratis zijn, dat het mogelijk is kan je zien aan verschillende bestaande sites die toch al jaren meehobbelen. Dus geen dubbele bodems waarbij je achteraf toch moet betalen voor bepaalde diensten, want ook dan haken de meesten uiteindelijk toch af. Bovendien betaal je irl toch ook niet om iemand te mogen zien of spreken?;-)
avataranonym
Dennis Mordang, 15 February, 09:37:
Ik vind dat dat de datingsites goedkoper mogen of misschien gratis. En niet zoveel dingen waar je voor moet betalen, je kunt niks lezen of sturen voordat je eerst betaald. En verder lekker chatten met elkaar is ook wel een goed punt. En ook de mensen die fout op de site staan gemeld je hebt heel veel foute advertentie je mis leiden je dan en kan je een hoop geld kosten.

Jullie zijn goed bezig en ik hoop dat er een goede site kan komen waar iedereen zijn of haar liefde kan vinden.

Groetjes Dennis.
 
 

POLL

Wat vind jij van ons initiatief?

WIE ZIJN WIJ?

titelvideo

Even voorstellen! Wij zijn Justine, Michiel, Heike, Dianne en Martijn en wij hebben een plan. Wij geloven echt in online daten maar waarom zijn datingsites altijd zo waardeloos? Dat kan toch beter? De komende maanden gaan wij dat uitzoeken zodat we met onze bevindingen én jouw hulp de perfecte datingsite kunnen bouwen.

 

MEEST GELEZEN

» Vooruit met de geit: Daten met Dieren!

DE TUSSENSTAND

Wat heeft ons onderzoek tot nu toe opgeleverd? Bekijk hier de uitkomsten van onze experimenten. Laat weten wat je ervan vindt. En geef je eigen commentaar »

DENK MEE

Wat zijn jouw ervaringen met online daten?
Laat ons weten wat je denkt. Vertel ons over jouw (disaster) dates. Geef ons tips. Schrijf alles wat je wilt nu op ons forum. »

FACEBOOK

FLICKR

Wil je op de hoogte blijven?

About | Contact | Disclaimer